• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #359888  autor: tricki
 16 wrz 2009, 13:25
podpisałem w lipcu umowe w taryfie firmowej 25 na 12 mc bez telefonu. Chce z niej zrezygnować. Jaka kare powinienem zapłacić? BOK odpowiedział ze opłata specjalna wynosi 1375 zł. A w umowie jest napisane że wartość ulgi wynosi 183 zł. Skąd więc taka róznica? Czy nie powinienem zapłacić 183zł pomniejszone o miesiace za które juz zapłaciłem abonament? W umowie nie ma

Prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2009, 17:55 przez tricki, łącznie zmieniany 1 raz.

PLAY to niewątpliwie sieć dla cierpliwych i wyrozumiałych Klientów - a więc najpierw przyznali 30 zł rekompensaty, potem 100zł a na koniec kiedy poprosiłem o aktywacje powiedzieli ze to pomyłka i moge otrzymać 10zł!!!

#359896  autor: KiniaK
 16 wrz 2009, 13:57
Wartosc ulgi to kwota o jaka zostal obnizony abonament, gdyz wybrales opcje bez telefonu. W regulaminie promocji jest podane ze " W przypadku rozwiazania umowy przed uplywem okresu zastrzezonego z przyczyn lezacych po stronie abonenta, operator moze obciazyc abonenta oplata specjalna w wysokosci 1500 pln"