• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #358660  autor: enigma
 09 wrz 2009, 19:28
od 3 dni niee moge wyslac sms do nikogo. na 50 prob moze 2 przejdą. Wyswietla mi sie komunikat- "Siec zajęta spróbuj pozniej". Mam nokie 5220 Express music i po wyslaniu koperta ze strzalką przy wskazniku naładowania baterii po prostu sie zawiesza. mam najnowsze oprogramowanie. wydaje mi sie ze to sprawa softwarowa. jak to naprawic. Nic nie robilem przy telefonie i do tego czasu dzialalo normalnie.

[ Dodano: 2009-09-09, 19:31 ]
poprosze o moderatora o przeniesienie watku do dzialu oferta prepaid/mix. zle zapisalem

#358676  autor: Vieslav
 09 wrz 2009, 20:20
A czy inne osoby z twojej okolicy mający tel w Plusie mają taki sam problem? Czy połączenia wykonują się normalnie bez komunikatu "sieć zajęta"?

#358681  autor: enigma
 09 wrz 2009, 20:29
[ Dodano: 2009-09-11, 02:25 ]
dzisiaj zdarzylo sie o samo. przez godzine od 1 do 2 w nocy. nie mozna bylo wyslac sms, zadzwonic czy nawet sprawdzic stan konta. nic. przychodzace rozmowy dzialaly. czy ma to cos wspolnego z awaria? moze lokalny bts szwankuje? a moze to ze nie mam srodkow na konecie ale konto aktywne do 19 wrzesnia. odpiszcie :))