Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
zapomniales tylko o malym szczegole... ceny posiadanych pakietow przy umowie na czas nieokreslony skacza do poziomu 30zl/pakiet...Spiite pisze:a tak będziesz miał umowę z Erą na czas nieoznaczony.
rozlaczanie rozmow (glownie przy przelogowywaniu choc nietylko), trzaski w sluchawce (notorycznie), brak mozliwosci dodzwonienia sie do uzytkownikow play ('abonent ma wylaczony telefon', choc telefon ma zasieg na maksa), brak mozliwosci dodzwonienia sie z wlasnego telefonu mimo zasiegu ('abonent ma wylaczony telefon', choc drugi telefon lezy obok i jest wlaczony) niedoinformowaniu w BOKu nie wspominajac ('yyy ja nie wiem' - na pytanie czy sa jakies pakiety obnizajace koszty internetu w telefonie, 'u nas jest wszystko ok prosze sprawdzic swoj telefon' - padl nodeB w okolicy i nie bylo playowego zasiegu przez tydzien, 'yyy bo tamta siec tak ma prosze dzwonic do nich' - brak mozliwosci wykonywania polaczen w zasiegu plusa, 'yyy my takiego zgloszenia nie dostalismy' - to odpowiedz na dwukrotne zglaszanie zlego naliczania)... wymieniac dalej? mialem playkarte, znajomi maja i ich spostrzezenia sa podobne do moich...Excray pisze:Yyyy, jakich problemów?
teraz nie powiem Tobie dokladnie, bo podziekowalem im za 'uslugi' po miesiacu testow. zdaje mi sie, ze chodzilo o przelaczanie z play na plusa w kazdym zasiegu (w druga strone rowniez, ale to logiczne, bo telefon musi zmienic siec, a to czasem wymaga chwili) i czasami przy przelaczaniu z 3g play na gsm play (w druga strone odziwo nie).szyman12 pisze:ale z tego co widzę (i słyszę) to raczej te problemy występują tylko na GSM Playa (nie Plusa). Mam rację?
Zrozumiałem w ten sposób że siostrze szyman12, kończy się umowa i zaproponowali jej przedłużenie, jeśli nie przedłuży ani wypowie umowa będzie na czas nieoznaczony na starych warunkach.thonka pisze:zapomniales tylko o malym szczegole... ceny posiadanych pakietow przy umowie na czas nieokreslony skacza do poziomu 30zl/pakiet...
szyman12 pisze:- w Playu oferują za 45 zł jest 150 minut do wszystkich (po przeniesieniu numeru)
Jakbyś poszukał wypowiedzi prezesa PTC pana Hartmanna, to wiedziałbyś, że Era stawia teraz na cięcie kosztów, ergo nic ciekawego na urodziny nie zaproponują (poza promocją połączeń w sieci - zapewne w postaci usługi "W rodzinie"). Ja czekam na koniec umowy i zmykam do Freshaszyman12 pisze:Czyli raczej brać tego Playa, bo Era raczej nic ciekawego nieda (szczególnie, że ona promuje połączenia wewnątrz sieci)?
cokolwiek by w BOKu nie nagadali to rzeczywistosc jest brutalna. dostaje sie promocje na oplate abonamentowa na 24 miesiace, a potem plac wg. cennika, a ze w erze jest to 30zl/pakiet to juz inna sprawa...Spiite pisze:jeśli nie przedłuży ani wypowie umowa będzie na czas nieoznaczony na starych warunkach.