• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #348819  autor: karolfr
 26 lip 2009, 20:47
Witam, szukałem informacji ale kompletnie w tym nie siedzę i nie mogę się połapać w tych wszystkich kruczkach na stronach operatorów..

Proszę o pomoc.

Moja sytuacja wygląda tak iż mam świetny aparat który bez dużego pakietu internetowego jest bez sensu..

Jestem w heyah, mam zamiar przenosić numer bo jest mega hiper ultra platynowy :) Niby internet tam jest najtańszy w prepaidzie ale pakiet to pakiet ..

Znalazłem ofertę playa za 25 zł (niby ta oferta za45) bez aparatu gdzie dostaje się chyba 120 min przez 6 miesięcy a później 100min, do tego chciałbym pakiet 500mb na maile i facebooka mobile, ile w tym jest smsów i ile pakiet smsów kosztuje ? przydałoby mi się prócz tych 120 min ok 300 smsów do wszystkich miesięcznie.
Znajduję się w strefie tych ich taniego internetu, na wiosce mam nadajnik playa i łapie 3g a większość czasu spędzam w krakowie a tam z zasięgiem problemu nie ma.

Macie coś innego godnego polecenia ?

Pozdrawiam i miłego wieczoru.

#348880  autor: Patryk_
 27 lip 2009, 08:37
karolfr pisze: Macie coś innego godnego polecenia ?
Może mBank mobile ?
100 MB = 5 zł,można mieć aktywne naraz 3 pakiety.
NAjtaniej na rynku,a to działa po Polkomtelu.

#348881  autor: nicram
 27 lip 2009, 08:58
Ewentualnie sim+. Za 35 zł = 500 MB

#348919  autor: thonka
 27 lip 2009, 13:59
dokladnie tak jak piszesz - one play bez telefonu ;)
za 25zl dostajesz 100 minut (przez pierwsze 6 miesiecy dodatkowo 30 minut wiecej), umowa na 12 miesiecy. sms to koszt 10gr (w play)/20gr (po za play). jest mozliwosc dokupienia za 5zl pakietu 100sms do wszystkich sieci za 5zl (niestety mozna miec tylko jeden).
do tego mozesz dokupic 500mb danych za 15zl. haczyk jest tylko taki, ze musisz byc w zasiegu macierzystym play.

mbank - 20 mb co miesiac za free (wystarczy tylko aktywowac), do tego 5zl za 100mb, niestety brak pakietow sms. minuta 27gr (nawet do play), sms 14gr. mozliwosc dostania 50 darmowych minut po rejestracji w usludze kontoMOBILE

lub simplus, pakiet internetowy 500mb za 35zl, minuta do wszystkich procz play za 29gr (lub tansza stawka do plusa, wyzsza do innych). sms 18gr. pakiet 600 sms w plusie za 6zl.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#348925  autor: karolfr
 27 lip 2009, 14:35
Dzięki za rozjaśnienie, a jak wychodzi play pod względem bonusów przy przejściu od innego operatora ? Słyszałem że też się jakieś gratisy dostaje prawda ?

#348933  autor: thonka
 27 lip 2009, 15:14
w one play bez telefonu niestety brak jakichkolwiek bonusow z tytulu przeniesienia numeru. przynajmniej wg. regulaminu promocji przy przeniesieniu numeru gdzie jest zapis, ze dotyczy on tylko opcji na 24 i 36 miesiecy, a OP bez telefonu jest na 12 miesiecy...
Kod: Zaznacz cały
1. Oferta Promocyjna „MNP Przejdź do Play” skierowana jest do osób, które w okresie obowiązywania
niniejszej Oferty Promocyjnej przeniosą numer telefonu od swojego dotychczasowego operatora do
Sieci Telekomunikacyjnej P4 i zawrą Umowę na 24 lub 36 miesięcy (Okres ZastrzeŜony) w ramach
Oferty One Play.
ponizej masz co mozesz dostac przenoszac numer i podpisujac umowe na 24 miesiace z telefonem:
http://web.playmobile.pl/pl/przejdz-do-play/oferta/

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#348986  autor: karolfr
 27 lip 2009, 20:46
Dziękuję, jednak poczekam jeszcze żyjąc z heyah i zobaczę ile miesięcznie wydam nie ograniczając się zbytnio w internecie, sms, i telefonowaniu.
pozdr