• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #347731  autor: eN
 21 lip 2009, 11:36
Mam pytanie. Może ktoś wie, jak dowiedzieć się jakie jest saldo konta telefonu z abonamentem ? Wiem, że można zadzwonić (co kosztuje :x ). Może ktoś wie jakie są inne sposoby dowiedzenia się ile pozostało minut, czy coś w tym stylu ??

Jak jest ?. ^^ tU ...

#347733  autor: osachorzow
 21 lip 2009, 11:38
od liczby posiadanych minut odjąć już te wydzwonione wraz z smsami - podsumowanie masz na iboa pod billingiem ;) chyba jedyna darmowa metoda... choć przy np. pakietach do ery wykorzystywanych przed minutami do wszystkich obliczenie pozostałych minut może być bardziej skomplikowane ;)

#347752  autor: Marens
 21 lip 2009, 13:01
osachorzow pisze:choć przy np. pakietach do ery wykorzystywanych przed minutami do wszystkich obliczenie pozostałych minut może być bardziej skomplikowane ;)
Gdy robi się to dosyć systematycznie nie powinno być problemu.

#347759  autor: osachorzow
 21 lip 2009, 13:32
Marens pisze:Gdy robi się to dosyć systematycznie nie powinno być problemu.
pod koniec miesiąca też można zrobić, ale to tylko dla cierpliwych :D systematycznie rzeczywiście łatwiej ;) tylko szkoda że musimy się tak męczyć bo magiczna strona z podsumowaniem pakietów zniknęła z iboa :(

#347762  autor: Marens
 21 lip 2009, 13:44
Można też tak:
Obrazek

NARESZCIE

#347763  autor: osachorzow
 21 lip 2009, 13:53
Marens fajnie że odkryłeś że znów działa :) od początku lipca do wczoraj nie działało :/ aby znów nie usunęli... chociaż dziś znów to jest w menu... ale jak to wprowadzili to w menu było maksymalnie 2 dni i wyparowało :D

#347779  autor: Marens
 21 lip 2009, 14:57
Zastanawiam się, czy podliczenie minut dotyczy również zwykłych abonamentów?
Pewnie usunęli, bo źle podliczało dane.

#347789  autor: osachorzow
 21 lip 2009, 15:26
Marens zwykłe abonamenty też mają dziś widoczną tę opcję ;) a wcześniej chyba testowali choć sam błędów w podliczaniu nie znalazłem... zawsze rozliczało dobrze ;) dla mnie niespodzianką było, że podliczają poprawnie Erę Domową z 3 minutowym taktem ;)