bledos pisze:Przeczytaj raz jeszcze post powyżej Twojej wypowiedzi. Obecność dawcy nieobowiązkowa, inna rzecz, że większość konsultantów nie zna procedury... Źle trafiłeś ;p
No chyba, że tak, bo Play w Sopocie (dziad nawet nie chce zdjąć SL ludziom, którzy kupowali Telefony na Deser, czy w cenie 100% na kartę-byłem tego świadkiem już parę razy, bo ludzie nie mają umowy). Ten dziad w Sopocie ma około 60lat na oko i ubliża ludziom i jest chamski.
Z kolei w Play`u w Tesco w Gdyni jeden chłopak-kierownik jest fajny, ale jak ja tam idę to jest przeważnie jakaś "konsultantka", a one są tam wredne, niemiłe i 5/6 są niekompetentne.
W Gdyni dalej jest miła i fachowa obsługa, a najbardziej lubię Play`a w punkcie Heyah MIX w media Markcie, bo tam są super chłopacy, mili, sympatyczni, uczynni, kompetentni...
A Play w Sopocie powinien zmienić obsługę w 100%, albo zostać zlikwidowany, bo takiego chamstwa to nigdzie oprócz u dwóch facetów w BOKu telefonicznym orange i ery.
Ten z Ery miał po prostu gorszy dzień, ale potem zadzwonił i mnie przeprosił. A ten z orange mnie nie przeprosił, najpierw zabrali mu premię, a potem został zwolniony (bo wiele osób się na niego skarżyło), a do mnie napisał jakiś dyrektor główny do kontaktu z klientami, czy coś takiego, a do tego zadzwonił do mnie.
Wtedy dostałem bardzo dużo "rekompensaty przeprosinowej", bo wysłałem im wypis ze szpitala wraz z rozpoznaniem, bo po rozmowach z tym d@!#$%m zawsze trafiałem do szpitala, aż potem złożyłem skargę.
Przepraszam za OT.
Pozdrawiam!
express100

Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c