• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #344007  autor: krygo
 01 lip 2009, 09:11
Witam!
Wczoraj instalowałem pewną gierkę java na telefon. Bardzo długo to trwało. jakieś 10x dłużej niż zwykle, ale czekałem... tuż przed końcem na ekranie pojawił się napis: "Anulowano Pobieranie" - jakie pobieranie? Ja GPRS/EDGE mam wyłączony... (pewnie chodziło o instalację ale tak to przetłumaczone było...). Po czym wydawało mi się, że telefon normalnie działał... - wydawało mi się.
Nagle telefon zaczął strasznie przymulać. Znikły mi wszystkie gry java. Postanowiłem go wyłączyć i włączyć... No to wyłączam go, próbuję włączyć i nic. Pojawia się normalne logo KC550 i znika. I znowu się pojawia i znika... Można go wyłączyć tylko wyciągając baterię... Pod ładowarką jest tak samo... Pojawia się i znika... Próbowałem bez karty sim i nadal to samo. Nie wiem co mam robić... Bateria była naładowana. Macie jakieś pomysły??

Edit:
Przy podłączeniu do komputera jest tak samo...

#344204  autor: vinc
 02 lip 2009, 05:32
Widocznie soft padł :? niestety jeśli nie chcesz stracić gwarancji pozostaje serwis.

Obrazek

#344410  autor: krygo
 03 lip 2009, 09:54
Już naprawiłem telefon. Wystarczyło wgrać nowy FW. Tylko teraz nie mam języka polskiego w menu...