• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #340099  autor: Th0mas
 09 cze 2009, 17:56
Wiecie może co się dzieje w czasie, kiedy przebywam zagranicą, korzystam z roamingu i oferty mix i nie posiadam środków na koncie. Wiadomo, że płaci się za połączenie odebrane, więc jeśli nie mam kasy, ma ktoś możliwość dodzwonienia się do mnie?

#340100  autor: cesarz
 09 cze 2009, 18:05
Nie dodzwoni się , musisz ( orange ) być środki na koncie głównym , nie z promocji.

CNN

#340102  autor: Th0mas
 09 cze 2009, 18:06
ALe t jaki jest sygnał? Tak jakby był telefon wyłączony?

#340107  autor: Btk_Tomas
 09 cze 2009, 18:22
"Połączenie nie może być zrealizowane" - taki jest komunikat.
Ewentualnie taki sygnał jak by numer był zajęty tylko szybszy.

#340153  autor: Barciur
 09 cze 2009, 21:02
Ja kiedys probowalem to bylo ze telefon jest wylaczony
 #340156  autor: nicram
 09 cze 2009, 21:25
Th0mas pisze:Wiecie może co się dzieje w czasie, kiedy przebywam zagranicą, korzystam z roamingu i oferty mix i nie posiadam środków na koncie. Wiadomo, że płaci się za połączenie odebrane, więc jeśli nie mam kasy, ma ktoś możliwość dodzwonienia się do mnie?
SMS-y będą dochodzić do Ciebie bez problemu (Twoim znajomym raport będzie wyświetlał że dostarczono) natomiast zadzwonić nie będą mogli do Ciebie, będzie lektor mówił że masz wyłączony telefon/albo że nie można zrealizować połączenia.