• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #42998  autor: michał-miś
 09 sty 2006, 11:34
mam w swoim posiadaniu sagem myX5-2 kilka miesięcy jestem z niego w miarę zadowolony.Jeśli chodzi o wygląd telefonu,panel sterowania to jest ok.Jednak bardzo mi brakuje możliwości wyboru klawisza skrótu na lewym przycisku(prawy na szczęście jest dostępny).Przeczytałm w mini teście,że sagem ma świetną baterię trzymającą 5-6dni przy sporej zabawie telefonem.Czy to możliwe żeby mój trzymał tylko 3-4 dni przy średnim użytkowaniu 4esy i 3minuty rozmowy dziennie.Jeśli ten telefon powiniem być tak wytrzymały to to oznacza,że mój jest sfikany(muszę coś z tym zrobic) :cry:

#43818  autor: l3p
 11 sty 2006, 20:03
Dobra bateria hm... nie wiem w jaki sposob 5-2 trzyma 5-6 dni dajcie spokoj to chyba caly czas w trybie czuwania bez zadnego dzwonienia i smsowania. Przy moim dzwonieniu okolo godz rozmow dziennie i okolo 20 smsach dziennie co dwa dni musze ladowac.

#43823  autor: pawelek32
 11 sty 2006, 20:14
mój rekord na x5-2 to ponad 9dni. przy umiarkowanym użytkowaniu bateria trzymała mi do tygodnia. przeważnie w niedzielę ładuje. a co do klawiszy skrutowych to pamiętam, że miałem na lewym- SMS, na prawym irdę. czyli oba można było ustawić.

z poważaniem

#46075  autor: l3p
 18 sty 2006, 14:21
To musiales miec Sagema nie kupywanego w Erze, bo ja takiego mam i bez zmiany oprogramowania nie da sie tego zmienic. Lewy przycisk jest zaprogramowany jako Era Omnix.

#47946  autor: Th0mas
 23 sty 2006, 20:21
Faktycznie Sagem słynie z dobrych baterii. W moim MY X7 trzyma około tygodnia. Ale to dopiero po ok. 1-2 miesiącach. Wcześniej krócej trzymał. A telefonem bawię się non stop.