Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Play
+ 22% vat czyli 61złexcalibur pisze:2) Czy jedyną opłatą będzie pobranie 50zł z konta na karcie SIM przez Erę ?
punkt 11excalibur pisze:4) Ile będzie trwało mniej więcej całkowite przeniesienie (chciałbym zachować numer)?
50 zl. Era liczy 50 zl z VAT...MADMAX pisze:+ 22% vat czyli 61zł
Jak sie nic nie zmienilo i nic sie nie sypie w systemie to trwa to pare godzinJesli dobrze pamiętam Play zobowiązuje się do aktywacji Twojego numeru w swej sieci do 24h po wyłączeniu go przez dotychczasowego opa.
naprawdę darmowe smsy dostajesz zgodnie z kwotą doladowania - z automatu. a co do bonusów sam nie przenosiłem więc nie powiem ale tu masz kilka przydatnych informacji: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=32703excalibur pisze:3) Czy na prawdę jest tak różowo ? 30zł to 3000 SMS'ów ważnych przez 30 dni + 20zł przez pierwsze 3 miesiące + pakiet (w moim przypadku) 40 minut do wszystkich sieci przez pierwsze 3 miesiące?
Toż to trzeba do UKE i UOKiK zgłosić! Mi przenieśli więc nie wiem czemu się nie da? Chociaż żebym nie wykrakał to poczekajmy z osądami do 7 czerwca, bo wtedy mają rzekomo uwolnić mój numer.sebastan pisze:że zgodnie z regulaminem itd nie ma możliwości przenieniesienia numeru z EraFun do innej sieci
No to akurat prawda, dlatego przenoszę do Play skoro nie chcą żeby im klient został.sebastan pisze:ani do aktualnej taryfy TakTak
Piszac o Godzinie za grosze piszesz bzdury - TT Fon jest z taryfa Happy w ktrorej nie ma tej uslugi. Ona jest tylko w Nowym Tak Taku do ktorego nie mozna przejsc z mixa.Pitero26 pisze:Przy tej drugiej wersji (zwanej TakTakFon) korzystamy z wszystkich promocji TT (godziny za grosze, podwójne doładowania, itd.),