• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #334748  autor: Flin
 11 maja 2009, 21:48
Hej... Mam problem z klawiatura w tym telefonie i może bedziecie wiedzieć jak go rozwiązac... Otóz przy pisaniu smsow bardzo czesto zamiast np litery 'L' wciska mi sie strzalka w prawo, zamiast 'k' starzalka w lewo, 'o' strzałka do góry... Poprostu tak jakby w czasie pisania smsow wlaczaly sie strzalki zamiast liter... Jest to bardzo uciazliwe, gdyz terzeba bardzo uwaznie patrzec gdzie miga kursor czy czasem nie przeskoczyl gdzies w srodek tekstu... Jesli wiecie jak to rozwiazac to pomozcie:) dzieki wielkie z góry:) :*

vinc: Zanim założysz kolejny temat zapoznaj się z Zasadami Tytułowania Postów
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, 21:54 przez Flin, łącznie zmieniany 1 raz.

Flin

#342470  autor: sikorka911
 23 cze 2009, 12:55
Witam. A nie naciskasz przypadkiem pomarańczowego klawisza "Fn"? :D

sikorka911

#350776  autor: ram01
 06 sie 2009, 16:08
ja mam ten sam problem. i nie naciskam na klawisz Fn. Zauwazylem, ze mi przeskakuje, gdy szybko piszę. I w ten sposób zamiast napisać "kupuję" wpisuje mi "upujęk", bo kursor zdąży przeskoczyć za literkę K i zauważam to dopiero po pewnym czasie... albo zamiast "dlaczego" mam "dl<spacja>aczego"... sam nie wiem, jak ten problem rozwiązać, więc dołączam się do tematu