• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #334718  autor: alphack
 11 maja 2009, 19:44
Witam wszystkich forumowiczow. Jako, że jestem nowy, a dokladnie jeszcze nie wiem gdzie umiescic ten temat postanowilem napisac w ogolnym dziale. Informacji w wyszukiwarce nie znalazlem. Sprawa ma się tak:

Za 2 doladowania skonczy mi się mix w plusie. Od razu chcialbym podpisac nowa umowe w Play przenoszac numer. I teraz mam pytanie - jak płacę za to przenoszenie numeru ? Czy w chwili podpisywania umowy w Play ? Czy pieniazki ida z konta z numeru w Mixie ? (akurat zostało 60 zl doladowan takze to by chyba poszlo). Prosze o odpowiedz, jesli ktoś zna na to odpowiedz. Niestety chwilowo nie mam czasu udac sie do salonu Play ani Plus.

#334725  autor: piokuk
 11 maja 2009, 20:21
Odpowiem następująco: wstrzymaj się z planami do czerwca. Wtedy powinna wejść w zycie nowelizacja prawa telekomunikacyjnego umożliwiająca BEZPŁATNE przenoszenie numerów między sieciami. Wtedy planuj. Pozdrawiam.

#334731  autor: alphack
 11 maja 2009, 20:51
Aha jeszcze chciałbym dodac - jako ze przenosze numer do Play, to chce skorzystac z dodatkowych minut do abonamentu (75 min miesiecznie do Play). Dlatego tak jak mowisz piokus nie wiem czy wtedy bedzie taka oferta. Chyba ze ktoś już wie czy bedzie to kontynuowane.