• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #318797  autor: Men18
 21 lut 2009, 14:39
Witam
Czy istnieje jakiś sposób żeby kontrolowaćjakie aplikacje mają dostęp do internetu?? Interesował by mnie jakiś programik gdzie przy włączeniu jakiejś aplikacji pytał sie czy zezwolić na dostęp do internetu tak jak miałem to w poprzednim telefonie k800.

Z góry dzięki

vinc: Zanim założysz temat zapoznaj się z Zasadami Tytułowania Postów
Ostatnio zmieniony 21 lut 2009, 14:53 przez Men18, łącznie zmieniany 1 raz.

#318803  autor: vinc
 21 lut 2009, 15:13
Możesz wypróbować Spb GPRS Monitor. Program fakt, że płatny, ale bardzo rozbudowany. Umożliwia ustawienie limitu danych na okres rozliczeniowy, ostrzeżenia o przekroczeniu limitów, wyświetla info na Today'u i wiele innych. Tutaj masz link do niego KLIK

Jest jeszcze trochę bezpłatnych programów podobnych, ale nie tak rozbudowanych. Nawet HS++ ma licznik danych wysłanych i odebranych ;)
Interesował by mnie jakiś programik gdzie przy włączeniu jakiejś aplikacji pytał sie czy zezwolić na dostęp do internetu tak jak miałem to w poprzednim telefonie k800.
Wątpię by było coś takiego...

Obrazek

#318804  autor: Men18
 21 lut 2009, 15:21
A chociaż jakiegoś szybkiego sposobu ogólnego włączenia i wyłaczenia transmisji danych GPRS??

#318806  autor: vinc
 21 lut 2009, 15:23
Men18 pisze:A chociaż jakiegoś szybkiego sposobu ogólnego włączenia i wyłaczenia transmisji danych GPRS??
Taki to jest ;) a zwie się NoData.

Obrazek