seba65310 pisze:- czy płacę za przniesienie numeru z Ery do Play ??
50zł z VAT (czyli BRUTTO)
seba65310 pisze:- czy jest opłata aktywcyjne w Playu - słyszałem że 1 zł . prawda to ??
Aktualnie nie ma, dowiadywałem się.
seba65310 pisze:- czy wiadomo coś na temat promocij Playa na luty/marzec??
Najprawdopodobniej nowa oferta pojawi się dopiero na 2. urodziny Play czyli dopiero koło 16.03.
Aktualna PROMOCJA to TARYFA MIESIĄCA.
seba65310 pisze:- czy Play zamierza jakieś nowe telefony wprowadzić ??
Tego nie wiem, ale
obserwuj TEN blog- to jest blog Marcina Gruszki, rzecznika P4, sieci Play. Ale
PATRZ tutaj, bo znajdują tu się komunikaty prasowe.
seba65310 pisze:- w Play one 65 , mam tylko 166 minut do wykorzystania do wszystkich ,czy oprócz tego mam jakieś darmowe(nie chodzi mi o wymianę minuty na sms itd. ) sms , mms ??
Za przeniesienie numeru otrzymasz rabat 50% od kwoty 50zł przez pierwsze 6 miesięcy, a więc będziesz płacił 25zł, później będzie do już do końca umowy 50zł.
INFORMACJE:
Tutaj i
tutaj
Dodatkowo dostaniesz przez pierwsze sześć miesięcy po 500minut do PLAY i stacjonarnych, czyli razem 3000minut, ale i tak minuty wychodzą bardzo tanio, bo
ceny w abonamencie przez pierwsze 6 miesięcy wyniosą 15gr/minutę do wszystkich sieci, 4gr/SMS=MMS do PLAY, 8gr/SMS=MMS do innych sieci, później do końca umowy 30gr/minuta do wszystkich sieci, 8gr/SMS=MMS do PLAY, 16gr/SMS=MMS do innych sieci, a poza abonamentem 39gr/minuta do wszystkich sieci, 10gr/SMS=MMS do Play, 20gr/SMS=MMS do innych sieci, 12gr/100kB, opłata za usługę Zbieraj minuty to 5zł., ale tego nie trzeba aktywować.
Do tego możesz aktywować pakiet 5MB za 5zł.
seba65310 pisze:- jaki jest koszt połączeń video ??
W abonamencie i poza nim tj. za rozmowy głosowe, czyli poza abonamentem video do wszystkich sieci kosztuje 39gr/min.
seba65310 pisze:- czy minuty przechodzą ??
Niestety złotówki nie przechodzą
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c