• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #37387  autor: Shila
 24 gru 2005, 15:00
Chciałabym sie dowiedziec pewna rzecz.

Ostatnio przyszedl do mnie sms ze za darmo moge sobie sciagnac gre "Siatkarskie Złotka". Fakt faktem - gra sie sciagnela za darmo.. ale mam takie odczucie, ze jak wlaczylam gre to mi kase zjadlo..

Czy to mozliwe, ze granie w nia jest platne? (a moze ktos tez sobie sciagnal ta gre?)

Help! ;)

Pogralabym sobie, ale nie wiem czy sciaga kase za to..

Telepolis.pl

#37504  autor: D@rio
 25 gru 2005, 00:52
Zgadza się. Dobrze że Ci ściągneło kase. Bo gra jako taka jest bezpłatna i granie w nią. Ale za pobranie gry zapłaciłaś tj. za połączenie się z internem via GPRS/dial-up connection :)

#37520  autor: Shila
 25 gru 2005, 11:24
Tak tak, ja wiem ze za pobranie sie placi - normalka.. ale wlasnie pozniej jak w nia zagralam i sprawdzilam kase to mialam mniej.. wiec?

Telepolis.pl

#37523  autor: Kaczy
 25 gru 2005, 11:32
Shila- wyłącz GPRS, zmień ustawienia CSD i włącz grę.

Wtedy jak będzie chciało się połączyć to powinien wyskoczyć Ci jakiś monit o tym informujący.

...::: Made for loneliness :::...

#37524  autor: Adrianek17
 25 gru 2005, 11:36
Proponuję włożyć karte sim(pop, tt, sim+,orange) z pustym stanem konta i sprawdzić czy można grać w grę jeżeli tak to czyli gierka nie pobiera opłat. Choć są już gry które sciąga sie na telefonik i gra przez wap.

#37614  autor: D@rio
 25 gru 2005, 20:11
Shila pisze:Tak tak, ja wiem ze za pobranie sie placi - normalka.. ale wlasnie pozniej jak w nia zagralam i sprawdzilam kase to mialam mniej.. wiec?
Skoro tak mówisz jak jest to jedyna możliwa odpowiedź jest taka iż poprostu stan konta zaaktualizował się z opóźnieniem.

#37616  autor: Frasio
 25 gru 2005, 20:17
Przecież jak wszedłem na jadu gadu to mi pobrało dopiero po kilku godzinach. ;)

Obrazek

#37617  autor: D@rio
 25 gru 2005, 20:19
Frasio pisze:Przecież jak wszedłem na jadu gadu to mi pobrało dopiero po kilku godzinach. ;)
zalezy na jakiej jestescie platformie...
na CAMELu powinno Wam odrazu pobrac...kwestia sekund/minut no.
...na AoC (SICAP) dopiero jak stan przekroczy 2.50 i system się "gapnie" a wiec o wiele dluzej :)

#37987  autor: Rokko
 27 gru 2005, 13:19
ja mam i tylko za połaczenie z wapem mi pobrał. tak po za nawiasem jest strasznie nudna ta gra, i do tego wolno sie ładuje.