Użytkownik
Ranga
Obserwator
GrzesiuS2 pisze:Teraz to juz wiem ze musze czekac bo w play'u powiedzieli mi ze juz go nie dostane, podobnie jak f480.
Mam jeszcze pytanie co to PLAY bo zapomnialem zapytac w salonie. Mianowicie orientuje sie ktos czy jesli mam PLAY ONE i chce kupic sobie pakiet 5MB za 5zl to oni doliczja to do kwoty abonamentu czy moge to kupic w ramach kwoty abonamentowej ?
Nie raz na miesiąc. Po skończeniu pakietu można wykupić następny. Jednoczenie nie można mieć aktywnych tych samych pakietów (np dwóch po 50MB) ale już 20MB i 50MB mogą być jednocześnie aktywne.thonka pisze:jak do internetu to tylko simplus
20mb za 5zl i 50mb za 10zl (kazdy pakiet tylko raz ma miesiac)
Ale przecież napisał:andiw pisze:Zamiast simplus to już bierz Heyah - też 2 grosze za 100kb, ale w cenniku, nie trzeba się bawić w pakiety. No i 44 grosze za minute!
GrzesiuS2 pisze:potrzebuje gdzies wybrac telefon na abonament zeby nie placic za niego kilka stow....
no napewno... a wliczone minuty w abonamenty?Tajemniczy28 pisze:- do play inne sieci naliczają ok 72 gr./min więc mało raczej będzie dzwonił kto,chyba ze będzie dzwonił ze służbowego do playa z pozostałych sieci,