wafell7 pisze:Z jakiego powodu odniesienie na początku wypowiedzi do "zasad tytułowania postów". Temat jest chyba ok, treść w nim zawarta też, jedynym do czego można byłoby się przyczepić to brak "[ ]" w temacie co jest troche dziwnym uzasadnieniem, ale cóż - o gustach się nie dyskutuje...
Dlaczego? Przeczytaj PW...
wafell7 pisze:Sieci wifi są ogólnodostępne i niezabezpieczone hasłem przez nikogo.
No to muszę iść do sąsiada i powiedzieć mu jak on może zabezpieczać swego lievbox'a hasłem

i podskoczę jeszcze do McDonalda mając telefon w Play skorzystać bezpłatnie z Hot Spotów Ery...
Wyobraź sobie, że Hot Spoty mogą być zabezpieczone hasłem nawet te darmowe. Wtedy jeśli dany hotspot jest darmowy i ma hasło należy skontaktować się z administratorem sieci w celu uzyskania hasła.
wafell7 pisze:Jeżeli chodzi o ten zestaw słuchawkowy to zastanawiam się w jaki sposób on mógłby "ograniczać" pracę telefonu.
Skoro jest nieoryginalny skąd masz pewność, że jest kompatybilny akurat z e65.
Według mnie winne jest oprogramowanie i wykonaj aktualizacje oprogramowania, ale jeśli masz najnowszy soft to wgraj ponownie.