Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam nie wiedziałem w jakim dziale umieścić to pytanie więc jeśli w złym to przepraszam
Moje pytanie polega na tym że co mięsiąc kupuje sobie pakiet 20 mb lub 50 mb internetu i tu pojawia się pytanie jak mi pokazuje pakiet aktywny np do 12-12-08 to jak zakupie nowy pakiet powiedzmy 11-12 i będę miał nowe 50 mb i z tam tego zostanie trochę to to co zostanie będzie dalej do wykorzystania z tym nowym pakietem aż do daty jego aktywności czy to co zostanie zostanie usuniete 12-12-08 ???
Nic nie przepada, ważne jest miesiąc, tylko z tego co zauważyłem, nie da się czasem dwóch tych samych pakietów mieć aktywnych, czyli 50 i 50 czy 20 i 20 Najpierw wykorzystujesz wczesniejszy.
Niestety, standardem w Simplusie jest to, że nie można mieć wykupionych jednocześnie dwóch pakietów tego samego rodzaju. W przypadku pakietów danych trzeba wykorzystać poprzedni lub musi się przeterminować by można było wykupić kolejny. Tandem 50MB + 20MB jest możliwy bo to dwa różne pakiety.
[ Dodano: 2008-11-16, 21:57 ]
W przypadku jednoczesnego korzystania z pakietów 50MB i 20MB w pierwszej kolejności wykorzystywany jest ten mniejszy, czyli 20MB.