• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #287309  autor: tom26
 08 wrz 2008, 12:43
Witajcie!

Moja sprawa jest trochę skomplikowana.

Obecnie jestem w Holandii. Chciałbym możliwie tanio dzwonić z komórki (z nr holenderskim na kartę) na polskie komórki w Polsce lub sieci stacjonarne w PL.
Czy znacie jakieś fajne metody? Jak sieć się najbardziej do tego opłaca? Może coś przez internet w komórce itp.? Szukałem na zagranicznych forach, ale raczej tam nie znalazłem specjalistów z branży telekomunikacyjnej...

Pozdrawiam serdecznie
Tomek

#287353  autor: Kaczy
 08 wrz 2008, 17:41
Tutaj masz temat o zagranicznych operatorach. Jest porównanie - możesz sprawdzić co Ci się najbardziej opłaca.

...::: Made for loneliness :::...

#287396  autor: tom26
 09 wrz 2008, 00:00
Tak, znam te sieci, ale mi chodziło o coś innego, bardziej w stylu wdzwanianie się poprzez internet. Od niedawna można w Polsce dzwonić z komórek płacąc tylko za połaczenie z internetem, i od ok. 15-20 zł miesięcznie specjalnej firmie (w tej chwili nie pamiętam, ale nie jest to betamax). Tak więc połączenie z komórki na komórkę w Polsce wynosi nawet 20 groszy. (Jak znajdę link to dam znać).

Może ktoś jest obeznany czy jest już coś takiego w Holandii? Podejrzewam, że tak (?) Będę wdzięczny za info.

#295350  autor: morfeusz19
 31 paź 2008, 23:42
tom26 pisze:Tak, znam te sieci, ale mi chodziło o coś innego, bardziej w stylu wdzwanianie się poprzez internet. Od niedawna można w Polsce dzwonić z komórek płacąc tylko za połaczenie z internetem, i od ok. 15-20 zł miesięcznie specjalnej firmie (w tej chwili nie pamiętam, ale nie jest to betamax). Tak więc połączenie z komórki na komórkę w Polsce wynosi nawet 20 groszy. (Jak znajdę link to dam znać).

Może ktoś jest obeznany czy jest już coś takiego w Holandii? Podejrzewam, że tak (?) Będę wdzięczny za info.

Lebara.nl Najlepsze stawki a doładowania dokupisz na każdej stacji benzynowej.
0,09 euro na stacjonarne do Polski i bodajże 0,34 euro na komorki.
Acha i jeszcze jedno jest teraz promocja 100% doładowania kupujesz kartę za 10 euro i masz na koncie 20 , kupujesz 20 masz 40 i tak dalej. Bez zadnej sciemy. Ja korzystam z lebary już drugi rok.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 31 paź 2008, 23:46 przez morfeusz19, łącznie zmieniany 1 raz.