• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #282028  autor: hans1054
 09 sie 2008, 00:10
Witam
Jak można zachęcić Orange aby udostępniła nowe usługi starym oferta abonamentowym
Chodzi mi o takie usługi jak Twój Numer, Popołudnia oraz Weekendy, Pakiet SMS/MMS, Taniej w abonamencie, Taniej po abonamencie, Im dłużej, tym lepiej, Wszyscy w Orange i Przyjaciel w Orange.
Według mnie nie tylko nowi abonenci nowego planu powinni korzystać z tej oferty ale z pakietów obniżającą koszt połączenia ale również powinni skorzystać abonenci którzy ich plan został juz wycofany. Ja czuje sie pokrzywdzony z tego powodu iż w Planie na rozmowy nie ma niektórych usług obniżające połączenie na których tak naprawdę mi zależy. jak myślicie czy orange doda do starych planów jeszcze jakieś usługi obniżające koszt połączeń czy dla niektórych albo będzie sytuacja iz będzie sie trzeba pomeczyc z tym planem albo po prostu jak będzie możliwość to przejść z planu na nowy plan??
Ostatnio zmieniony 09 sie 2008, 11:00 przez hans1054, łącznie zmieniany 1 raz.
 #282106  autor: elfrid
 09 sie 2008, 15:37
znajac orznac to trzeba bedzie zmnic plan aby skorzystac z tych uslug. zreszta co ciekawe wszytskie uslugi obnizajace koszty od pakietow sms/mms przez darmowe numery sa zapisane w regulaminie premocji "moga byc twoje", co oznacza, ze orznac w kazdej chwili moze sie z nich wycofac. natomiast w erze i plusie dodatkowe pakiety sa normalnie wymienione w cenniku, a wiec sa integralna czescia taryfy. era nie moze wycofac darmowych 5 numerow, a plus pakietow dodatkowych minut w kubali. nie wiem czemu, ale tylko orznac tak udostepnia uslugi obnizajace koszty jako dodatkowa promocja do taryfy. promocja to moze byc 3 miesiace za darmo, a nie sama usluga. to nie sa uczciwe praktyki