Moja mama chce mi na urodziny kupić LG KF750. Tak się zastanawiam czy nie poprosić o jakiś inny telefon? Nie miałam jeszcze LG więc nie bardzo sie na tym znam, ale z drugiej strony może ten telefon jest całkiem fajny?? Jeżeli ktoś go miał, ma albo widział to doradźcie coś i ogólnie napiszcie na jego temat, będę wdzieczna
Naprawdę udany model od LG. Świetny aparat, piękny wyświetlacz 2,4" , niezły desing, gdybym ja miał go dostać na urodziny z pewnością bym nie odmówił. Tutaj masz specyfikację oraz komentarze.
W profilu masz napisane ze posiadasz LG Prada, to juz niewiem czy naprawde niemiałaś LG. Jeśli chodzi o Kf750 to ja również polecam, jest to jeden z najlepszych telefonow na rynku.
Pozdrawiam.
Nokia 3220 -> Sagem x5-2 -> SE K508i -> Nokia 3650 -> Motorola L6 -> Motorola E1 -> SE K750i -> SE W900i -> Motorola RAZR V3xx -> SE W880i -> Nokia 5610-> Iphone 2G -> Motorola V3xx -> Samsung s8500 + Ipod Touch 3g
jak by mnie ktoś chciał kupić taki telefon to bym sie nawet minuty nie zastanawiał LG są w sumie dobrymi telefonami, są mocne i dobrze wykonane, poza ciekaweymi opcjami to jeszcze ładnie wyglądają
no i nad czym Ty sie dziewczyno zastanawiasz?? jak dają to bierz tym bardziej, że LG to na prawde niezłe telefoniki, sam się zastanawiam czy teraz sobie jakiegoś nie kupic