• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #33060  autor: arko
 03 gru 2005, 19:05
Mam do wyboru trzy telefoniki:
- Nokia 6020
- SE K700i
- Siemens C75
i nie wiem na ktory sie zdecydowac. Ktory bedzie najlepszy? Narazie najbardziej zdecydowany jestem na SE K700i ale czy sie oplaca?
Dodam jeszcze ze telefonik chce wziac na abonament w Erze w opcji 80/40 czy jakos tak no i w razie czego mzoecie mi polecic jakis inny telefonik z tej oferty tak do 150 zeta :)

#33064  autor: eone
 03 gru 2005, 19:18
k700i chyba, chociaz mi sie nie podoba, ale ma mp3, co prawda troche pamieci malo, ale tamte dwa fony wcale nie maja. ale ogolnie k700i chyba najlepszy z tych trzech

#33066  autor: kamil1221
 03 gru 2005, 19:26
]A wiec . I tak SEk700i ma najlepszy wyswietlacz, duzo pamieci, aparat z fleszem, radio, nagrywanie wideo, mp3, BLUETOOTH, IrDA(dobra komunikacja z kompem i do tego obnizysz rachunek telefoniczny bo to sie przydaje jak wymieniasz sie tapetami itp.z kumplami , chodzi o to ze nie musisz wysylac mms-ow[oczywiscie tamta osoba musi miec conajmniej jedno z tych dwoch]).Tamte tele wymiekaja przy SE!!!
A co do abonamentu w ERZE (fajna siec )...hymm...
Abonament za 40zl a w nim 140 minut darmowych !!! REWELKA(chodzi o promocje swiateczna 100minut+40minut za40zl)A telefon kosztuje (oczywiscie SEk700i) tylko 149zl OPLACA SIE !!!!!!!!!!!! BIERZ nie zastanawiaj sie dlugo
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 10:54 przez kamil1221, łącznie zmieniany 4 razy.

#33067  autor: mol
 03 gru 2005, 19:26
Ja bym brał K700i :-)

#33068  autor: arko
 03 gru 2005, 19:29
kamil1221 pisze:A co do abonamentu w ERZE (fajna siec )...hymm...
Abonament za 40zl a w nim 140 minut darmowych !!! REWELKA(chodzi o promocje swiateczna 100minut+40minut za40zl)A telefon kosztuje (oczywiscie SEk700i) tylko 149zl OPLACA SIE !!!!!!!!!!!! BIERZ nie zastanawiaj sie dlugo
No ja tez tak myslalem w sumie nad tym K700i tylko czy jeszcze go gdzies dostane? Mam w sumie mozliwosc odwiedzenia salonow ery w Zywcu bo tutaj mieszkam i w Bielsku bo blisko :) A co do abonamentu to ja wole juz ten za 40 zl i miec 80 minut ale do wszystkich a nie tak jak w tym 140/40 co 100 ma sie do ery, heyah i na stac. a tylko 40 poza siec :):) ale dzieki :)

#33072  autor: Frasio
 03 gru 2005, 19:45
Ale ceny są takie same za tele w tych taryfach. ;)
Bierz K700i.
Wszystko przeważa: pamięć, firma, BT, mp3, aparat (interpolacja)
Jedyne co lepsze to w Nokii EDGE ale wątpię czy ci się to przyda.
Bierz SE nie pożałujesz. ;)

Obrazek

#33085  autor: piotrz
 03 gru 2005, 20:18
na pewno źle zrobisz kupując c75
a najlepiej k700 bo:
ma dużo pamięci
ma duży wyświetlacz
ma mp3
ma radio
ma doobry aparat
ma ładną polifonię (szczególnie fajne dźwieki można komponować w kompozytorze)
ma bt i ir
niestety ma też wadę, a mianowicie brak kart pamięci (ale w porównaniu do tamtych to i tak żadna wada)
a nokia to przede wszystkim EDGE

#33086  autor: arko
 03 gru 2005, 20:24
No tylko mnie utwierdziliscie w przkonaniu co do SE k700i i w pon sie wybiore do salonu po niego mam nadzieje ze jeszcze go dostane
:) dzieki