• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #32180  autor: [email protected]
 27 lis 2005, 16:59
bardzo mnie interesuje czy orientuje sie ktos czy jakis z operatowow posiada jeszcze te telefony na sprzedaz, chetnie bym kupil,

jezeli ktos pracuje w jakims salonie to niech da znac ;)

#32184  autor: Frasio
 27 lis 2005, 17:06
Klik !
Być jako być no to są ale widzisz w jakiej cenie w erze, a w innych bydzie podobnie, a nawet jak się tańszy trafi to wątpie czy będą go mieli w magazynach ;)

Obrazek

#32190  autor: [email protected]
 27 lis 2005, 17:23
wlasnie nie moge rozgrysc tej storny ery czy ona jest aktualna ?? bo jedyna cene za ten telefon jakas tam znalazlem to troszke ponad 1700 :D

#32191  autor: Frasio
 27 lis 2005, 17:26
No tego ci nie powiem ale raczej za jej "normalną" cenę tu jej nie kupisz ;)

P.S.: No niedawno dodawali K750i tam na stronę to raczej też zaktualizowali ;)

Obrazek

#32198  autor: D@rio
 27 lis 2005, 18:05
W PlusGSM mozna nabyc te nokie.... CLICK

#32205  autor: [email protected]
 27 lis 2005, 19:08
wielkie dzieki
i cena jest bardzo sensowna

troche nie rozumiem ludzi ktorzy licytuja na allegro ten telefon za ponad 1000 zl...bo tyle to przesada placic za ten model...

#32240  autor: D@rio
 27 lis 2005, 21:35
[email protected] pisze:wielkie dzieki
i cena jest bardzo sensowna

troche nie rozumiem ludzi ktorzy licytuja na allegro ten telefon za ponad 1000 zl...bo tyle to przesada placic za ten model...
Generalnie jest to chyba najlepszy telefon do "dzwonienia" z wszystkich na rynku :) Dlatego tak wiele osob ma ten telefon ;) (sam mam 3 takie modele i nie sprzedam ich za zadne skarby ;) ). To jest poprostu przyklad dobrego telefonu biznesowego :-) Dlatego bije takie ceny nie tylko na Allegro ale takze w komisach stoi on bardzo dobrze cenowo :)

Dodam ze w tej promocji umowa obowiazuje na 12 miesiecy ;) no i jak wspomniales:) cena jest bardzo sensowna nie tylko promocyjnie ale takze jakby chcial kupic ten telefon "poza" promocja :-)

Pozdrawiam

#32276  autor: WitekT
 27 lis 2005, 22:07
Piękny telefon w zajebistej cenie. Klasyk. Jeden z moich dwóch ulubionych, obok E/// t39m. :)

#32282  autor: [email protected]
 27 lis 2005, 22:23
sam teraz uzytkuje tez 6310 jako drugi, sprawuje sie bardzo dobrze tyle ze obudowa jest mocno zjechana i pomyslalem ze tu nowy telefon kosztuje troche wiecej niz nowa oryginalana obudowa ;)

wiec jutro trzeba wybrac sie do salonu...

orientujecie sie czy w plusie nie ma problemu z wzieciem telefonu bez zaswiadczen, tylko na zaswiadczenie ze sie jest studentem ?

#32284  autor: D@rio
 27 lis 2005, 22:25
WitekT pisze:Piękny telefon w zajebistej cenie. Klasyk. Jeden z moich dwóch ulubionych, obok E/// t39m. :)
Nokia 6680 tez Ci sie podobno bardzo podoba ;) ...

#32286  autor: D@rio
 27 lis 2005, 22:28
[email protected] pisze:sam teraz uzytkuje tez 6310 jako drugi, sprawuje sie bardzo dobrze tyle ze obudowa jest mocno zjechana i pomyslalem ze tu nowy telefon kosztuje troche wiecej niz nowa oryginalana obudowa ;)

wiec jutro trzeba wybrac sie do salonu...

orientujecie sie czy w plusie nie ma problemu z wzieciem telefonu bez zaswiadczen, tylko na zaswiadczenie ze sie jest studentem ?
Ja tez mam ten telefon oprocz mojej Nokii 6820 i jestem bardzo zadowolony :) Naprawde dobry telefon, zwlaszcza jak sie ma wgrany nowy soft to telefon ideal jesli ktos nie potrzebuje zadnych wytryskow ;-)

Natomiast, nie wiem czy ten telefon w salonie bedzie jeszcze ;) bo internet internetem a salon salonem ;) ale proboj, szukaj, bij drzwiami i oknami aby Ci ten telefon dali :) bo to naprawde bardzo dobry telefon, wart chodzenia :)

Natomiast zaswiadczenie jesli jestes studentem bedzie Ci potrzebne :-)

#32568  autor: [email protected]
 29 lis 2005, 22:01
wiec obszedlem wiekszosc salonow w moich okolicach i w kazdym sprzedawca niemilo odburknal ze nie ma i nie bedzie

coz, szkoda..

#32604  autor: luukkaassz
 30 lis 2005, 10:32
U mnie w okolicach Bytomia też odwiedziłem wszystkie salony, ale nigdzie go nie mają.

#32608  autor: [email protected]
 30 lis 2005, 11:56
jakby kto cos wiedzial na tamat dostepnosci nie da znac chetnie sie przajade po niego nawet do 100 km ;)

#32666  autor: D@rio
 30 lis 2005, 18:24
[email protected] pisze:jakby kto cos wiedzial na tamat dostepnosci nie da znac chetnie sie przajade po niego nawet do 100 km ;)
Podnies do gory nogami salon firmowy PlusGSM aby Ci go sprowadzili. Dowody masz...towar powinienes dostac skoro informuja ze jest dostepny na WWW ;)

#32679  autor: [email protected]
 30 lis 2005, 19:17
D@rio pisze:
[email protected] pisze:jakby kto cos wiedzial na tamat dostepnosci nie da znac chetnie sie przajade po niego nawet do 100 km ;)
Podnies do gory nogami salon firmowy PlusGSM aby Ci go sprowadzili. Dowody masz...towar powinienes dostac skoro informuja ze jest dostepny na WWW ;)

w sprzedazy telefonicznej rowniez mi powiedziano ze go nie ma ze moze by jedynie dostepny w jakichs salonach w ktorych zalega jeszcze gdzies, kto wie moze jakby sie przejechac po jakichs wioskach to moze i by sie znalazl....zastanawiam sie czy oni przypadkiem nie powinni miec wykazu w ktorych salonach powinien byc dostepny ?

#32681  autor: Frasio
 30 lis 2005, 19:21
Wiesz może poproś rodzinkę, może nawet nas, żeby posprawdzali u siebie w mieście czy gdzieś ine zalega, nie ma etc.
Może to przyniesie jakiś skutek. ;)

Obrazek

#32745  autor: Marcin
 01 gru 2005, 11:20
D@rio pisze:
Promocja "NOWA OKAZJA PLUSA V" trwa od 28.11.2005 i jest ograniczona liczbą Zestawów . Promocja kończy się z chwilą wyczerpania liczby Zestawów , jednakże nie później niż 31.12.2005 roku.

#32770  autor: matas
 01 gru 2005, 16:42
[email protected] pisze: orientujecie sie czy w plusie nie ma problemu z wzieciem telefonu bez zaswiadczen, tylko na zaswiadczenie ze sie jest studentem ?
Ja jak brałem telefon na siebie, a jestem studentem to musiałem mieć jeszcze zaświadczenie o zameldowaniu