• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #267707  autor: ZZl
 24 maja 2008, 18:12
Witam! Piszę, ponieważ mam pewien problem, a mianowicie - jutro wyjeżdżam i niestety nie będę mieć przy sobie komputera podłączonego do Internetu, a co za tym idzie, nie będę mógł się kontaktować z klientami/znajomymi poprzez Gadu-Gadu. Aby temu zapobiec pobrałem GG na telefon, niestety, już przy pobieraniu natknąłem się na problem. Nie posiadałem połączenia Wap/Gprs, kiedy pobrałem również automatyczne konfigurowanie operatora, to problem nadal nie ustępuje. Podczas połączenia 'wyskakuje' następujący błąd: "Błąd komunikacji. Sprawdź ustaw. Jeśli problem nie ustąp, skontaktuj się z operatorem" Co mam zrobić? Może skonfigurować manualnie? Jeżeli tak, to gdzie to 'wszystko' należy wpisać?

P.S. Wiem, że komuś już pomagaliście rozwiązać podobny problem - stosowałem się do zaleceń z tamtego tematu, niestety, bez większego powodzenia. Korzystam z usług Heayh, oraz z telefonu SE K510i.