• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #240667  autor: wdz
 19 gru 2007, 23:48
Nie wiem jak to zatytułować w temacie :wink: Sprawa ma się tak jestem operatorem Plusa i na wyświetlaczu jest pokazywana kwota stanu konta. Tylko że jest ona nieprawidłowa do faktycznego stanu rzeczy pokazuje cały czas 30PLN chociaż wcale tak nie jest! Wiem ze jakoś można to zlikwidować bo mam druga kartę plusa i tam nie mam takiego problemu choć wcześniej też taki występował! Lecz nie pamiętam jak to usunołem. Nie pomaga żadne włączanie i wyłączanie koma. Wiecie jak to zrobić :roll:

#240671  autor: orB
 20 gru 2007, 00:08
Wpisz *101*11*99# i zielona słuchawka - przeniesie Cię na nową platformę, zniknie stan konta a pojawi się data w tym miejscu.

#240672  autor: wdz
 20 gru 2007, 00:19
ok spróbuje tylko że z tego co pamiętam to wyskakiwało mi że usługa nie dostępna czy że nieprawidłowe polecenie coś takiego :evil: ale dzięki za rade :smt023

[ Dodano: 2007-12-20, 15:44 ]
orB pisze:Wpisz *101*11*99# i zielona słuchawka - przeniesie Cię na nową platformę, zniknie stan konta a pojawi się data w tym miejscu.

no to to tak jak myślałem wyskakuje niepoprawne polecenie :evil: :evil: :evil: i co tera ma ktoś jakiś pomysł???

#240761  autor: Kaczy
 20 gru 2007, 19:30
wdz pisze:no to to tak jak myślałem wyskakuje niepoprawne polecenie :evil: :evil: :evil: i co tera ma ktoś jakiś pomysł???
A wpisz *100#. Zapewne już masz sprawdzanie stanu konta krótkim kodem. A żeby kasa zniknęła z konta musisz zadzwonić pod 2601, oni przyślą Ci specjalnego sms`a, który zlikwiduje Ci wyświetlanie stanu konta na wyświetlaczu.

...::: Made for loneliness :::...