Jest sobie numer w orange mix 25. Osoba, która go używa potrzebuje zmienić kwotę na większą (do 30-35 zł) oraz równolegle zakupić telefon. Pomyślałem, że ciekawym posunięciem byłoby przeniesienie numeru do Plusa ze względu na zasięg na terenie po którym się porusza oraz na to, że sporo znajomych ma w Plusie.
Zastanawiam się nad mixplusem lub abo. Jest sobie
OFERTA sympatycznie wygląda pakiet 300 minut do wykorzystania do plusa i stacjonarnych, natomiast mało zachęcające są ceny telefonów. Wchodzi w grę tylko umowa na 2 lata. Martwi mnie natomiast to, że usługi obniżające koszty połączeń są w formie pakietów. Osoba, która będzie tego używać nie będzie się bawić w każdorazowe uruchamianie lub wyłączanie.
Pomyślałem więc o abonamencie. Niestety przy przeniesieniu numeru Plus promuje abonamenty powyżej 50 zł
OFERTA ceny telefonów w taryfie Kubala 40 są jeszcze do przełknięcia. Zniżki w abo można ustawić na stałe więc z tym nie byłoby problemu.
Czy widzicie jakieś wyjście, doradzicie coś? Może przeoczyłem jakąś ofertę w Plusie dla przenoszących numer?