• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #234688  autor: PrusLee
 20 lis 2007, 23:35
Witam nie moge zmienic dzwonka w telefonie probowalem juz na kazdy mozliwy (znany mi) sposob w 2 grupach sie zmienil ale nie do kazdego kontaktu a dzwonka domyslnego tez nie moge zmienic a tak na marginesie mam dzwonek "narastajacy" da sie to jakos zmienic?

#234728  autor: rembrant
 21 lis 2007, 12:41
Hmm... Probowales przez opcje w Moje dokumenty -> moje dzwieki -> konkretny utwor (opcje) -> uzyj jako dzwonej polaczenia?
Dzownek narastajacy jest charakterystyczny dla LG i z tego, co mi wiadomo, tego sie nie da zmienic. Ale przezwyczaisz sie, tak jest nawet wygodniej. Nie dostajesz zawalu, jak Ci nagle zawyje kom na biurku :D

#235026  autor: PrusLee
 22 lis 2007, 22:46
Wiesz co probowalem tak i to chyba zalezy od jego humoru albo ch*** wie od czego bo dla jednych kontaktow jest jak ustawilem a dla innych jest standardowy no niewiem irytuje mnie to ale dzieki za odpowiedz

#235057  autor: rembrant
 23 lis 2007, 09:14
No nie ma za co. Jesli problem nie ustepuje, to zadzwon na infolinie LG. Oni maja bardzo dobrych, rzetelnych konsultantow, powinni Ci doradzic.