• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #232716  autor: krystiang3
 11 lis 2007, 14:10
WItam mam pytanko jak zmienic tryb pisania tekstow z T9 na standardowe kliku kliku ? czyli abym mogl wpisac liteki pojedynczo np 3 razy nacisnac przycisk zeby napisac C blagam odpiszcie

krystiang3

#232869  autor: fortel
 12 lis 2007, 14:48
Krystian!leniuch z Ciebie!Utworz wiadomosc>Nowy SMS>srodkowy przyciosk>Ustawienia>Podstawowy> :twisted: Tap...

#237252  autor: stellanova
 04 gru 2007, 02:54
A co zrobić jesli chcialąbym zastosowac odwrotnośc.
Nie mam mozliwosci wpisywania sms-ow z T9.
Powinnam miec USTAWIENIA-wybierz POdstawowy lub DODATKOWY a nastepnie wybrac:
ITAP

Ja w swojej nowej motoroli KVi mam tylko wybor:
ITAP ENGLISH
ITAP SUOMI
ITAP PYCCKUU
TAP POLSKI
TAP RUSKI
TAP ROSZERZONY

Nie mam ITAP Polski . Czy jakos moge to sciagnąć na swoja komorke?. Czy mam jakąś wybrakowaną. Kupilam nowy telefon w sklepie.

Pozdrawiam i bardzo prosze o pomoc,

Stellanova

#237273  autor: fortel
 04 gru 2007, 10:27
Wlasnie tap rozszerzony jest tym ,,kliku-kliku">z funkcja podpowiadania,ja tez nim pisze bo brak mi cierpliwosci na szukanie wyrazow! :lol:Ale skoro nie masz ITAP to idz do komisu/sklepu w ktorym kupilas kome i popros niech Ci wgraja nowe oprogramowanie ktore ma ITAP POLSKI{moze zrobia to w ramach gwarancji?} :smt006

#237367  autor: stellanova
 04 gru 2007, 20:03
fortel pisze:Wlasnie tap rozszerzony jest tym ,,kliku-kliku">z funkcja podpowiadania,ja tez nim pisze bo brak mi cierpliwosci na szukanie wyrazow! :lol:Ale skoro nie masz ITAP to idz do komisu/sklepu w ktorym kupilas kome i popros niech Ci wgraja nowe oprogramowanie ktore ma ITAP POLSKI{moze zrobia to w ramach gwarancji?} :smt006
Dziękuję pięknie - tak zrobię :-)

Stellanova