• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
 #218077  autor: Adams
 02 wrz 2007, 14:08
Siemka wszystkim... Mam telefon z sieci Era mieszkam niedaleko czeskiej granicy kolo cieszyna dokładnej mowiac.... przed 2 laty mialem wysmienity zasieg z ery..na wyswietlaczy wyswietlalo mi ze antena jest w mojej miejscowosci lecz ostatnimi czasy sie cos stalo i mam wielki problem z zasiegiem a na fonie pisze ze lapie zasieg z miejscowosci polozonej okolo 15 km ode mnie...piszac listy i mejle do Ery dlaczego tak jest czy sciagneli nadajnik u mnie powiedzieli ze nie a ja sadze ze go jednak zlikwidowali... idze to jakos sprawdzic gdzie sa nadajniki ??
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2007, 15:57 przez Adams, łącznie zmieniany 2 razy.

#218133  autor: Irek
 02 wrz 2007, 16:07
Jeśli chodzi o stronę to http://btsearch.org/ no i oczywiście aktywny netmonitor w telefonie.

"And one more thing..."

#218137  autor: Pawrzes
 02 wrz 2007, 16:16
Tylko że w BTSeatch nie są wszystkie lokalizacje bo brakuje "wolontariuszy"... Może musieli zlikwidować jedną ze stacji bazowych w mieście z powodu protestów okolicznych mieszkańców...

Pozdrawiam

#220127  autor: widex
 09 wrz 2007, 22:24
IreQ pisze:aktywny netmonitor w telefonie.
A to w Javie, czy na Symbiana. :( Bo przydałby się w Javie... ale na mojego Sagem-a ehh...

Co do sprawdzania nadajników, ciekawi mnie jeden przekaźnik na polu jadąc w Stronę Torunia.... co to jest