• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #217122  autor: cbool
 30 sie 2007, 08:05
ile trwa aktywacja numerow zamowionych na orange.pl? w poniedzialek aktywowalem w necie i do tej pory nic, rejestracja nieudana i nie ma zasiegu... czy numer moze byc wylaczony czy trzeba miec caly czas zalaczonego zeby aktywowac???

#217443  autor: DejwiD
 31 sie 2007, 02:37
zajrzyj do regulaminu..

#220967  autor: ManiacGSM
 14 wrz 2007, 14:40
Hej ludzie wiem że te pytanie będzie trochę lamerskie ale ile średnio czekaliscie na starter (darmowy) ze strony orange.pl ? ? ? .Bo juz dobre 3 tygodnie temu zalogowałem się tam na stronce , podałem swoje namiary i czekam, czekam i nic jak narazie nic. :x

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.

#221466  autor: cbool
 17 wrz 2007, 08:40
ManiacGSM pisze:Hej ludzie wiem że te pytanie będzie trochę lamerskie ale ile średnio czekaliscie na starter (darmowy) ze strony orange.pl ? ? ? .Bo juz dobre 3 tygodnie temu zalogowałem się tam na stronce , podałem swoje namiary i czekam, czekam i nic jak narazie nic. :x
ja czekalem okolo tygodnia na przesylke... na aktywacje tez okolo tygodnia... mozesz sprawdzic status swojego zamowienia na status

EneRgY@=->

#221908  autor: lookaazz
 19 wrz 2007, 15:56
cbool,no i jak z tą aktywacją? miałeś włączony telefon z kartą? w jaki sposób poinformowali Cię o aktywacji numeru?

#222054  autor: cbool
 20 wrz 2007, 08:34
lookaazz pisze:cbool,no i jak z tą aktywacją? miałeś włączony telefon z kartą? w jaki sposób poinformowali Cię o aktywacji numeru?
u mnie z aktywacja bylo tak> zlozylem usluge aktywacji na orange.pl w poniedzialek rano, a aktywowali mi tydzien pozniej tylko ze wieczorem... karte czasami wkladalem zeby sprawdzic, ale nie trzeba miec jej wlaczonej! wystarczy jak dasz sygnal na ten numer, jak sie odezwie poczta gl to masz juz aktywowany, a jak "nie ma takiego numeru" to jeszcze nie!

w sumie zamowilem 4 numery, ale tylko status jednego z nich przychodzil mi na maila! tylko tak moze Cie orange poinformowac co sie dzieje z numerem - przez maila ktorego podales przy zamowieniu!

najlepiej jest co jakis czas puszczas krotkie pod ten numer

EneRgY@=->