• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #1309  autor: wrzaskun
 01 mar 2005, 03:09
Witam wszystkich!

A wiec chciałbym rozwinąć sprawe S65

1) wiem ze robi fajne zdjęcia, ale czy to jest zwykla matryca VGA a obraz jest rozciągany cyfrowo do 1.3MPx czy jest to jakas większa?
czy ma ktos zdjęcia z tego aparatu ? (prosze o wysłanie na meila albo podanie linka na forum, bedzie dla wszystkich)

2) czy po zrobieniu zdjęcia mozna go przegrać w telefonie do pamięci wyjmowanej MMC, czy mozna to samo zrobić z filmem i dzwiękiem?

3) jak długi film i jakiej jakości mozna nagrać, czy jest w filmie dzwięk?

4) jak długo moze nagrywać dyktafon oraz do jakiego formatu zapisuje w telefonie? czy mozna nagrane dzwięki użyć do dzwonków? jaka jest jakość nagranego dzwięku?

5) czy mozna wyłączyć dzwięk robienia zdjęcia? i jaką MMC max mozna dać

6) czy telefon chodzi szybko? czy wiesza sie?

sorry za wuchte pytań ale mysle ze dla osoby co używa ten telefon bedzie to chwila, a i sporo osób interesujących sie tym modelem dowie sie więcej ;]

#1317  autor: Dragon
 01 mar 2005, 19:18
1) To matryca 1,3 megapixela, nie zadne cyfrowe rozciaganie
2)tak mozna, ze wszystkim
3)z tego co ja wiem to dzwiek jest, a dlugosc jest ograniczona tylko pamiecia
4)jakosc jest niezla, nagrywa sie (chyba) w .wav chyba mozna uzyc jako dzwonka
5) mozna wylaczyc, max mozna dac 1GB
6)nie wiem dokaldnie, ale raczejn ie ma z nim problemu

#29161  autor: Blondi
 07 lis 2005, 19:05
dyktafon jest cienki :( nagrywa w amr. Często (przynajmniej mi) wiesza sie (pewnie przez soft) a filmy robi z dzwiekiem do 30 sekund

#29164  autor: Frasio
 07 lis 2005, 19:09
Archeologu czy musisz odkopywać stare tematy?

Obrazek

#29178  autor: Klusek
 07 lis 2005, 19:44
Odpowiedź na wszystkie pytania jest a więc zamykam żeby następni archeolodzy się nie znaleźli :)

Obrazek
Obrazek