• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #209481  autor: lulu
 04 sie 2007, 18:01
witam,chrześniak zepsuł mi Bluetotha no i został mi kabel USB,po zainstalowaniu płyty PC suite wyskakuje komunikat że sprzęt został zainstalowany niepoprawnie no i nie działa,w menadzeru zadań wszystkie sterowniki są zaznaczone na żółto,co począć,pomóżcie bo totalnie się na tym nie znam :(

#209533  autor: yagi
 04 sie 2007, 21:53
Masz katalog ze sterownikami?

Jesli tak to klikniej w menedzerze uzadzen na kazdej pozycji i daj aktualizuj sterownik - potem wskaz lokalizacje katalogu...

Tryb "Transfer plikow" nie dziala?

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#209540  autor: lulu
 04 sie 2007, 22:42
yagi pisze:Masz katalog ze sterownikami?

Jesli tak to klikniej w menedzerze uzadzen na kazdej pozycji i daj aktualizuj sterownik - potem wskaz lokalizacje katalogu...

Tryb "Transfer plikow" nie dziala?
Po aktualizacji nadal pisze że sterowniki są niepoprawnie zainstalowane :(

#209614  autor: yagi
 05 sie 2007, 12:59
Skad masz sterowniki? Z plyty dolaczonej z telefonem czy sciagniete razem z najnowszym PC Suite ze strony SE?

Polecam zdecydowanie ta druga opcje...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#209675  autor: lulu
 05 sie 2007, 18:21
yagi pisze:Skad masz sterowniki? Z plyty dolaczonej z telefonem czy sciagniete razem z najnowszym PC Suite ze strony SE?

Polecam zdecydowanie ta druga opcje...
Mam wszystko orginalnie kupione z fonem ale mogę już zamknąć temat ponieważ posiedziałam wczoraj pół nocy przy tym i dałam radę,wszystko działa poprawnie :D ,dzięki za zainteresowanie :-)

#209694  autor: lulu
 05 sie 2007, 20:46
yagi pisze:Mimo wszystko razem z najnowszym PC Suite sa nowsze i podpisane cyfrowo sterowniki - je bym polecal na przyszlosc ;)

http://www.sonyericsson.com/downloads/P ... .10.38.exe
Wielkie dzięki,napewno z nich skorzystam :wink: