• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #24078  autor: luukkaassz
 10 paź 2005, 16:18
Czy motorolka e398 może odtrarzać video w trybie pełno ekranowym?? Jest może jakiś soft który to umożliwia??

Mógłby mi ktoś wysłać na email aplikacje, która jest odpowidzalna za odtwarzanie mp3 ( nazywa się ona chyba MP3 PLAYER)??Przypadkiem ją usunałem.
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2006, 20:14 przez luukkaassz, łącznie zmieniany 1 raz.

#24820  autor: NeoN
 14 paź 2005, 09:39
O stary jak usunales MP3 PLAYERA to nie wiem czy wogel go odzyskasz ja tam w sam niewiem jak ten programik zgrac na kompa nie wiem czy to wogle mozliwe :( ale nie moze ktos wie. Co do MP3 to dalej przeciez mozesz ich sluchac nawet bez uruchamiania MP3 PLAYERA wcodzisz w MULTIMEDIACH na DZWIEKI i przelaczasz na TRANS FLASHA i masz swoje piosenki gotowe do sluchania no chyba ze MP3 PLAYER jest niezbedy tez do tego

Co do softu to pewnie taki istnieje ala nie wiem skad go skolowac

Narka

#25019  autor: cHiNa1990
 15 paź 2005, 14:31
Piosnek mozesz sluchac w multimediach tak jak neon pisal a z softem mozesz po komisach. tez bym sobie wgral nowego softa ale slyszalem ze tracisz gwarancje :cry:

#47744  autor: adam13
 23 sty 2006, 12:26
WSZYSTKIE SOFTY ITP ZNAJDZIESZ NA : www.matrax.net/forum
a funkcji pelnego ekranu niem w e398

Jak by nie bylo bedzie bardzo milo!