Użytkownik
Ranga
Obserwator
Sieć
Orange
Też to miałem. Przekierowywało mnie do strony głównej.Bert0 pisze:Czy da się w Twoim Mixie poprzez Orange Online w jakiś sposób zmienić ofertę na Twój Plan? Wiem że posiadając Twój Plan jest to bezpośrednio dostepne z zakładki "plan taryfowy" ale u mnie nie ma takiej możliwości
Nie wiedzieć czmu ale mogę się zalogować przez tą stronę. I w Twoim Mixie i w Jednej Idei Mix.Btk_Tomas pisze:W Twoim Mixie raczej nie da sie zalogować ze strony
Witam,Bert0 pisze:Witam
Zwracam się do was z pytankiem...
Mianowicie, mogę skorzystać już z oferty "Orange Propozycja", ale telefony w Twoim Mix'ie który aktualnie posiadam są że tak powiem biedne :/ Poza tym już wcześniej myslałem nad zmianą planu taryfowego ale stwierdziłem że poczekam do końca umowy... I tu pojawia się pytanko![]()
Czy da się w Twoim Mixie poprzez Orange Online w jakiś sposób zmienić ofertę na Twój Plan? Wiem że posiadając Twój Plan jest to bezpośrednio dostepne z zakładki "plan taryfowy" ale u mnie nie ma takiej możliwościNapisałem już do tych ćwoków z BOK'u maila ale od piątku nie dostałem żadnej odpowiedzi...
Nie mam zamiaru jeździć do salonu bo jestem wygodny chopok... Zresztą jak wiadomo zamawiając przez internet można zyskać wiele zniżek...
Mam nadzieję że ktoś już wcześniej spotkał się z podobnym problemem i pomoże mi rozwikłać tą jakże arcytrudną zagadkę![]()
Z góry dzięki za pomocPozdrawiam - Bert0
Plan sam w sobie nie jest zly, ale chyba nierealnyBert0 pisze:Hmm... może źle się wyraziłem :]
Posiadam Twój MIX i chce zmienić na Nowy Twój Plan
I powiadasz że jest to płatne i koszt tej migracji wynosi 50zł...? W kulki sobie lecą... Niedość że chce płacić więcej (bo z Twojego MIX'a 50 na NTP 75) to jeszcze za tą zmiane chcą pieniędzy? ;|
Dobra... Więc plan działania:
Lece do salonu... Zmieniam ofertę na Nowy Twój Plan... Płace 50zł...
Wracam do domku i przedłużam umowę przez internet otrzymując internetowe zniżki i możliwość wybrania sobie powiedzmy złotego numeru spośród 5000, nie stresując się przy tym że zajmuje czas przy stoisku w salonie...
Przesyłeczka przychodzi... Dalej mogą mnie pocałować...
Dobry plan?![]()
Doradźcie mi bo mnie szlag jasny trafia...