Mam pytanie, czy w Play trzeba coś zrobić w usłudze pre paid, aby działał roaming za granicą. Niby w Play 24 jest taka opcja i jest aktywna, ale dzisiaj sprawdziłem to na 5 kartach i na każdej było inaczej. W ofercie Fakt Mobile telefon Mi 11 Lite 5g działał w niemieckiej sieć Vodafone bez problem. To samo w dziecięcym zegarku w Play Od Nowa. Teraz w trzech kolejnych przykładach nie można było dzwonić i korzystać z internetu, pierwszy przykład to kolejny zegarek i również Play Od Nowa, dalej Poco X6 Pro i taryfa Fakt Mobile i Virgin Mobile na kartę w Xiaomi 14T. Zasięg sieci Vodafone był na full. O co może chodzić? Wszędzie pakiety na no limit plus internet. Pozdrawiam
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Przemo123: połącz się z WiFi i w aplikacji Play24 napisz do konsultanta na czacie z opisem problemu.

@Przemo123
Tak w Play jest od zawsze, że czasem trzeba baaaaardzo długo czekać, albo wspomóc się ręcznym wyborem sieci - który raz zadziała za pierwszą próbą, innym za którąś (nawet kilkunastą).
Tak w Play jest od zawsze, że czasem trzeba baaaaardzo długo czekać, albo wspomóc się ręcznym wyborem sieci - który raz zadziała za pierwszą próbą, innym za którąś (nawet kilkunastą).