• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1097302  autor: columbo
 13 cze 2020, 20:12
Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?
W apce Play24 w szczegółach taryfy jest jakiś pakiet 1GB
Obrazek
Jedyne GB na numerze pochodzą z ostatniej promocji "jestem w domu"
Przez www widać włączony pakiet 1GB z regulaminem Shake to play.
Obrazek
W aplikacji go nie ma, ale za to włączony jest inny pakiet 1GB, chociaż nigdy nie był włączany ani nie pobrało za niego ani zł.
Obrazek
Coś tu się pomieszało? W sumie najbardziej interesuje mnie, czy w FPnK jest/pojawił się jakiś darmowy pakiet 1GB - bo wtedy nie ma po co kupować takiego samego.
 #1097305  autor: babciagienia1p
 13 cze 2020, 20:53
Możliwości są dwie:
1) systemowa informacja o korzystaniu z promocji #zostańwdomu (1GBaktywowany co 3 dni i znikający po 30 dniach)
lub
2) systemowa informacja o jakiejś rekompensacie, którą dostałeś po złożonej reklamacji, np. że #zostańwdomu nie działa.
Najprawdopodobniej nic sam nie możesz włączyć ani wyłączyć w tym pakiecie mimo, że pojawia się informacja możesz włączyć xx razy. Ona się zmienia. U mnie było, na początku na jednym numerze w odNOWIE, 998 razy. Teraz zmniejszyło się, w zależności od numeru i taryfy, na 10 do 19 razy. Wszystkie numery miały aktywowaną promocję w tym samym czasie.
 #1097330  autor: columbo
 14 cze 2020, 13:08
babciagienia1p pisze:
13 cze 2020, 20:53
Możliwości są dwie:
1) systemowa informacja o korzystaniu z promocji #zostańwdomu (1GBaktywowany co 3 dni i znikający po 30 dniach)
Chyba nie, uzbierało się tam więcej niż 1GB.
lub
2) systemowa informacja o jakiejś rekompensacie, którą dostałeś po złożonej reklamacji, np. że #zostańwdomu nie działa.
Na pewno nie. Sprawdziłem, ten nr został przeniesiony w czasie trwania tej promo shake to play, ale z niej nie skorzystał - może to to?
 #1097333  autor: babciagienia1p
 14 cze 2020, 13:37
To może być zarówno pkt. 1 jak i 2.
Też mam uzbierane więcej GB. Pewnie system Play raportuje je w taki sposób (1GB) mimo, że na koncie jest więcej.
Mam też numer, który nie mógł brać udziału w promocji ze względu na błąd systemu Play i też raportuje tym dziwnym pakietem 1GB.
Według mnie to jest nie do ugryzienia. Można tylko obserwować.