• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #14953  autor: lukaszek1234
 31 sie 2005, 15:03
WITA WSZYSTKICH!!!!
Jestem nowym użytkownikiem forum, choc serwis czytam od ponad pół roku (od kiedy tylko mam w domu internet). Ale nie o tym.
14 października kończy mi sie umowa w idei. Nie moge skorzystac z propozycji, bo muszę zmienić numer. Przeglądam powoli oferty i znalazłem mocne wejście. Super!! dostaję połowę gratis. Rodzice bez problemu znów wezma umowę 25 zł, a ja bedę gadał za 37.50. No i tu zaczęły się schodki. Chcę telefon z klapką, a tu nie ma nic ciekawego. Ok napaliłem się na motorole V220. Niestety nigdzie jej już raczej nie dostanę. Teraz wybrałem LG 1100, który jest juz duzo latwiej znalezc, nawet w kilku salonach w zamościu go znalazłe, bo tu mieszkam.
I teraz małe pytanie: czy ta oferta będzie jeszcze dostępna w połowie września?? ( rodzice narazie nie chcą mi kupować 2 aktywacji) CZy może namawiać ich na zakup juz teraz? A moze wybrac cos innego?? Tylko co ich warunki brzmią następująco:
maksymalna oplata miesięczna 25 zł, nie moze byc to abonament, tylko cos jak mix
i cena telefonu max 200 zł aha i nie kupię telefonu używanego i na kartę.
Jeśli ktoś z was po przeczytaniu tej litanii ma jeszcze siłę mi pomóc, to z góry dziękuję
POZDRAWIAM

Ps. Jak narazie to przez gdzies godzinke obserwuje to forum to jakies pytania walic smialo

#14955  autor: piotrz
 31 sie 2005, 15:07
a może poczekaj trochę czasu i kup już w ofercie ORANGA??? myślę, że na start coś ciekawego przygotują.... :-)

#14956  autor: lukaszek1234
 31 sie 2005, 15:14
no walsnie a ten orange to wogole kiedy ma wejsc na rynek?? i dokladnie to o co z tym chodzi?? bo ja nie w temacie niestety

#14958  autor: lukaszek1234
 31 sie 2005, 15:15
czcytam inne forum i nie wiem to orange ma zastapić ideę?? Bo tak mialo byc, ze idea zmieni nazwe na cos innego? czy moze to ja mam urojenia??

#14963  autor: lukaszek1234
 31 sie 2005, 15:32
sam juz nie wiem czekać, czy brać to mocne wejście a ono sie sumuje z lato bez opłat HELP ME !!!!!!!!!!!!!!!!1

#14964  autor: lukaszek1234
 31 sie 2005, 15:35
ej z tego co czytam to orange od jutra tak?? i nowa oferta ?? <wow>

#14967  autor: Irek
 31 sie 2005, 15:41
Nie od jutra zaczynają tylko reklamować zmianę marki Idea na markę Orange. A nie zastanawiałeś się nad zmianą operatora skoro zmieniasz też numer telefonu?

"And one more thing..."