• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #137679  autor: Fazii
 30 gru 2006, 20:31
Witam !
Mam zamiar kupić sobie nowy telefon bo stary się już troszkę zużył, więc narodziło się bardzo poważne pytanie gdzie można kupić TANIO telefon komórkowy w krakowie (chodzi mi tu o podanie adresu internetowego ale może być też normalny adres).
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)

#137723  autor: Rokko
 30 gru 2006, 22:17
mysle ze to troszke nie ten dzial. przeczytaj zasady tytulowania - i ewentualnie napisz jaki telefon chcesz kupic.

#137780  autor: gomez1982
 31 gru 2006, 00:04
Polecam wejście na allegro.Zobacz jakie komisy ogłaszają się na tym serwisie z Krakowa i tam zawsze podany jest adres.Co lepsze możesz kupić taki telefon przez allegro i odebrać w tym komisie.Nie płacisz za przesyłke i nie pamiętam ale jest jeden komis z Krakowa bardzo znany już na allegro ale nie pamiętam jego nazwy.Polecam Ci zrobić to co napisałem.

#137782  autor: Frasio
 31 gru 2006, 00:04
No nie podam ci konkretnego adresu, bo nie mam takich doświadczeń, ale na pewno powinieneś pójść na giełdę na Balickiej(Sobota-Niedziela), tam jest bardzo dużo stoisk praktycznie z całego Krakowa.
Jest też komis tuż koło giełdy ul. Na Błonie(numeru nie pamiętam, przy garażach).
No i na allegro też jest kilka komisów, w tym ten, o którym pisałem powyżej.
Jak coś to zagadaj do mnie na gg.

Pozdr

Obrazek