hello! mam problemz ładowieniem Nokii N72. Nie wiem co sie dzieje. Wzcoraj kupiłam nowy nien uzywany telefon. Do dzisiaj mi sie rozladowala i nie wiem co sie dzieje bo sie nie chce ładować. Na wyswietlaczu nie ma nic! A teraz nawet sie nie chce wlaczyc.. Pomocy co sie moglo stac? to cos z telefonem czy ladowarka do kitu ????
a napięcie w gniazdku maszmadziaaa pisze:hello! mam problemz ładowieniem Nokii N72. Nie wiem co sie dzieje. Wzcoraj kupiłam nowy nien uzywany telefon. Do dzisiaj mi sie rozladowala i nie wiem co sie dzieje bo sie nie chce ładować. Na wyswietlaczu nie ma nic! A teraz nawet sie nie chce wlaczyc.. Pomocy co sie moglo stac? to cos z telefonem czy ladowarka do kitu ????

Zostaw go na ładowarce kilka godzin....Niekiedy tak trzeba.
jak nie będzie działać to spróbuj od 6610 naładować ładowarką...
Jak dalej nie będzie działać to spróbuj wpakować baterię do niej od innego fona (nie pamiętam już, jaką baterię ma n72? bl5c? jak tak, a 6610i ma bodajże bl 4c to wsadź od 6610 do niej...Powinna pasować)..
Jak i to nie pomoże, to spróbuj formata może zrobić. Tylko na naładowanej baterii...Bo na rozładowanej nie można