Przeczytałem wiele postów w celu uzyskania informacji, ale niestety nie znalazłem konkretnej odpowiedzi więc chciałem Was prosić o pomoc (jeśli jest już taki temat to przepraszam bo na prawdę nie zauważyłem) Chciałbym sprawić sobie nowy telefon i uparłem się by miał klapkę, nie zależy mi na aparacie ani dzwonkach mp3, tylko jest mały problem bo chce mieć ładny wyświetlacz (minimum 65tys kolorów i rozdzielczość większą niż 128x128) Mam teraz k700i i w nim wyświetlacz jest śliczny (mi tam się podoba) no i najlepiej jakby klapka też miała taką rozdzielczość (176x220) ale nie wiem czy coś takiego znajde , dlatego chciałem aby mi coś doradzono bo nie mam pojęcia jaki tel moge wybrać. Jedyne co mi wpadło w oko to samsung x210 bo słyszałem że samsungi mają ładne wyświetlacze, ma też 40sto tonową polifonie, co o nim myślicie (nigdy nie miałem samsunga)?? Jak w temacie napsiałem cena to 400zł (+/- 20zł) i chciałbym telefon nowy, może być z allegro. To chyba tyle i mam nadzieje że nie "produkowałem się" na darmo. Pozdrawiam