hasos pisze:Mam jeszcze pytanie: czy można przenieść numer z abo w T-M na kartę w Nju? Bo konsultant Nju mi pisze, że nie.
------
Właśnie natrafiłem na najbardziej chyba z możliwych problem w Njumobile. Internet LTE mają a tu takie coś.
Chcę przenieść numer, muszę podać pełne dane z dowodu, takie jak mam obecnie u operatora. Ale chciałbym, by kurier przyjechał z kartą od Nju w inne miejsce, ale niestety nie ma opcji podania adresu do korespondencji. Jest tylko ten z dowodu. Tym samym nie mogę przenieść numeru. Ktoś miał tak problem?
ja miałem taką sytuację, inny adres meldunku a inny adres do wysyłki. Nie było problemu z wysyłką karty na adres do korespondencji. Robiłem to trzy miesiące temu i przy zgłoszeniu były okienka do uzupełnienia adresu do korespondencji. Poszukaj powinno być.
[ Dodano: 2014-10-14, 12:07 ]
tyrytyt pisze:Witam.
Chciałbym przenieść numer z oferty na kartę PNK do Plus dla firm. W chwili obecnej jest fajna promocja dla osób przenoszących numer, w której pierwsze 6 miesięcy jest z rabatem 100% na abonament (oczywiście zdaję sobie sprawę, że najpierw muszę przenieść numer do innej sieci). Dzwoniąc do BOK'u i w punkcie sprzedaży Plusa jednak usłyszałem, że rabat jest dla osób które przenoszą numer z oferty abonamentowej i w przypadku przenoszenia z oferty na kartę rabat nie zostanie przyznany. Co ciekawe, w regulaminie nie ma nic na ten temat, wiec co? Podpisuje umowę z załączonym regulaminem promocji w którym jak byk jest napisane ze jest rabat 100% na abonament, a oni nalicza mi normalny abonament?
Jeśli ktoś ma doświadczenie z podobnymi promocjami proszę o info jak to wyglądało.
Bzdura ciężko z dobrą obsługą. Ja miałem kilka dni temu identyczną sytuację. Rozwiązałem umowę w play z przejściem na kartę. W dniu kiedy miałem już podpięty pod kartę prepaid podpisałem umowę na wskazaną przez ciebie promocję dla firm. Mi też powiedzieli w jednym z salonów, że nie będę mógł skorzystać z tej promocji jeśli przyjdę z numerem na kartę. Na szczęście w innym punkcie zadzwonili łaskawie na infolinie i potwierdzili, że mogę tak więc od piątku przeszedłem z nr na kartę do plusa korzystając z tej promocji. Podpowiem Tobie jeszcze że jeśli nie zależy tobie na telefonie to kup sobie w tej promocji za 69zł miesięcznie z3 compact. Zarobiłem na niej 1200zł i abonament mnie teraz kosztuje 13 zł miesięcznie brutto

Jak coś to pisz na prv