• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 44 z 57
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 57

#143897  autor: Dreed
 21 sty 2007, 00:54
hmm czytam czytam i nic konkretnego nie piszecie ;)
w piatek dzwonila do mnie kobieta i gratulowala ze dostalem sie do dalszego etapu
zadal mi kilka pytan i kazala czekac na meila :)
wiec czekam... :P

i teraz pytanko do was, mieliscie tak samo ?

www.Ngage.pl

#143899  autor: mateush
 21 sty 2007, 01:27
Rokko:
ale testy robia tam gdzie maja stacje bazowe.Wiem ze nie utrace zasiegu jadac do Elblaga
Tak samo myslalem wypelniajac formularz zgloszeniowy na ich stronie wiedzac ze dostaja sie ludzie tylko z wawy i trojmiasta .. ale mialem nadzieje, ze moze wezma i mnie do testow....szkoda ze sie nie udalo..
Ale bynajmiej napisali e-maila oferujac mi:
- Możliwość wybrania i zarezerwowania złotego numeru,
- 50 minut miesięcznie na rozmowy, przez pierwsze 3 miesiące,
- Wyjątkowy świat multimediów w Twoim telefonie
dobre i to..[/quote]

AAAAAaaaaa!!!!!!

#143932  autor: Marcin
 21 sty 2007, 11:23
Dreed pisze:w piatek dzwonila do mnie kobieta i gratulowala ze dostalem sie do dalszego etapu
zadal mi kilka pytan i kazala czekac na meila
wiec czekam...
No to teraz masz 50:50 że się dostaniesz
Dreed pisze:i teraz pytanko do was, mieliscie tak samo ?
Tak i potem byly emeile,że już wybrali 20000 osób

#143982  autor: Dreed
 21 sty 2007, 12:39
Marcin pisze:
Dreed pisze:w piatek dzwonila do mnie kobieta i gratulowala ze dostalem sie do dalszego etapu
zadal mi kilka pytan i kazala czekac na meila
wiec czekam...
No to teraz masz 50:50 że się dostaniesz
Dreed pisze:i teraz pytanko do was, mieliscie tak samo ?
Tak i potem byly emeile,że już wybrali 20000 osób
no ale dzwonila w piatek, wiec jak by nie potrzebowali to po kij dzwonila?

www.Ngage.pl

#143987  autor: b@sho
 21 sty 2007, 12:46
Dreed juz do paru osob tez dzwonili i nic z tego. nie ciesz sie poki nie dostaniesz tej sluchawki do reki:wink: bo tak to moga cie zwodzic i zwodzic.

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#144007  autor: szonek
 21 sty 2007, 13:06
Głównie narzekają ci, którzy nie są z Warszawy ani Trójmiasta.. przykre to.

#144009  autor: b@sho
 21 sty 2007, 13:09
szonek bo cie zaraz wezme za pracownika p4 :mrgreen: tu jest luzna rozmowa o p4. przykre to jest to ze firma majaca wielkie aspiracje i chwlaca sie ze bedzie nowoczesna wcale taka nie jest...

#144035  autor: szonek
 21 sty 2007, 13:31
Naprawdę, najpierw narzekaliście, że to nie będą testy tylko "tani chwyt marketingowy", teraz jak się okazuje, że ten "tani chwyt marketingowy" jednak ma coś z testów to narzekacie na awarie/błędy, które są wykrywane.

Myślę, że nie ma co się tak ekscytować, w tej dyskusji tylko wzajemnie się napędzacie. Wiadomo, że nie wszystko dopracowali w 100% i chyba nic w tym dziwnego. Nie weszli jeszcze z oferta komercyjną a już wymagacie jak byście im za coś płacili. Testowanie to wolny wybór, jak komuś taka koncepcja nie odpowiada naprawdę nie musi brać w tym udziału.

Target określili kiedyś bardzo jasno, głównie interesuje ich młodzież i dlatego mają podejście jakie maja. Oczywiście nie każdemu "młodzieńcowi" będzie to pasowało - nigdy nie zadowoli się 100% społeczności.

Ps. Nie jestem pracownikiem P4, jedynie ich "testerem", który podchodzi do tego z trochę większym dystansem.

#144042  autor: b@sho
 21 sty 2007, 13:39
mozna miec mlodziezowe ale zarazem profesjonlane podjescie. z tym pracownikiem p4 to byl zart, jakibys nie zauwazyl. dla mnie jest to dalej tani chwyt :wink: ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania

#144051  autor: Marcin
 21 sty 2007, 13:46
szonek pisze:teraz jak się okazuje, że ten "tani chwyt marketingowy" jednak ma coś z testów to narzekacie na awarie/błędy, które są wykrywane.
zarejestrowalo sie 190000 osób ich dane latają po internecie.Dane uczestników wszyscy moga zobaczyc i przeglądać i ty jeszcze mówisz ,że to nie byl tani chwyt marketingowy?

#144056  autor: krzysztof.ka
 21 sty 2007, 13:50
zarejestrowalo sie 190000 osób ich dane latają po internecie.Dane uczestników wszyscy moga zobaczyc i przeglądać i ty jeszcze mówisz ,że to nie byl tani chwyt marketingowy?[/quote]

Jeżeli moje dane "latają po internecie" i można je przeglądnąć, to ja wytaczam proces sądowy P4. Jak mogę udowodnić, że każdy moje je sobie zobaczyć?
Pomożesz mi?

#144065  autor: szonek
 21 sty 2007, 13:55
Ja nie mówię, że to nie jest chwyt marketingowy, ale nie mówię także, że nie są to testy.

Marcin, udowodnij to co napisałeś albo skończ pisać takie rzeczy. Jesteś w błędzie jeśli myslisz, że 190000 kont jest na tym serwisie. Ktoś znalazł błąd na stronie, który umożliwiał wyjęcie danych osobowych testerów ale to nie znaczy, że to zrobił. Niedawno podobna sytuacja była z Allegro, był błąd, który zezwalał na zalogowanie się na dowolne konto. Takie rzeczy się zdarzają, pamiętaj, że nie ma zabezpieczeń nie do złamania. Dobrze, że zostało to wykryte tak wcześnie.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2007, 14:01 przez szonek, łącznie zmieniany 1 raz.

#144067  autor: Marcin
 21 sty 2007, 13:58
czytaj wyżej.

#144068  autor: szonek
 21 sty 2007, 14:01
Ty też.

#144094  autor: Marcin
 21 sty 2007, 14:23
190000 zarejestrowalo sie a nie zalogowalo czytaj uważnie ze zrozumieniem,nie pisalem tutaj o testerach.

#144099  autor: szonek
 21 sty 2007, 14:33
Więc proszę udowodnij to co napisałeś, że ich dane "latają w internecie".

#144192  autor: amfi
 21 sty 2007, 18:28
krzysztof.ka pisze:Jeżeli moje dane "latają po internecie" i można je przeglądnąć, to ja wytaczam proces sądowy P4.
z tego co wiadomo to jesli juz to wyciekly tylko dane zawarte na portalu p4 - czyli tylu osob ktore dostaly telefony. poza tym byly tam tylko nr tel. w p4 i adresy e-mail, ew. to co wpisali samodzielnie uzytkownicy. mysle ze nie ma co robic z tego afery. to po prostu typowe wpadku wieku dzieciecego takich portali. przeciez niedawno byl wlam na mbox'a w orange i jakos nikt nie robil z tego wielkiego wydarzenia a jakby nie patrzec to bylo tam nieporownywalnie wiecej zarejestrowanych uzytkownikow...

amfi

#144204  autor: b@sho
 21 sty 2007, 18:59
amfi jesli ktos byl na tyle nie madry zeby wpisac peselek, to moze miec duze problemy :wink: w multiboxie o peselku sobie nie poczytasz wiec uwazam ze i problem jest troche inny, ale dziury w orange tez nie powinny sie zdarzac...

#144210  autor: gomez1982
 21 sty 2007, 19:07
Jak dobrze że ja peselu nie podawałem :P A poza tym wiele było takich afer pare lat temu w trójmieście włamali się na serwery TP.S.A. i wyciągneli z nich wszelkie dane o abonentach w całym kraju i jakoś nic się nie stało.Wiele firm wyrzuca swoje dokumenty na śmietnik co też można usłyszeć w prasie.Można by tak było długo wymieniać.A wy uwzieliście się na tą firme jak nie wiem na co.Poczekajmy zobaczymy jak będzie.
  • Strona 44 z 57
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 57
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44