• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 409 z 675
  • 1
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 675
 #861047  autor: zielony71
 10 kwie 2016, 11:08
Z rabatem 30% to będzie dokładnie 17,69 zł. O tym dlaczego tyle możesz przeczytać na moim blogu, bo to dużo tłumaczenia. Dodatkowy pakiet za staż jest zależny od stażu, nie potrafię powiedzieć ile maksymalnie, to musiałbyś zapytać jakiegoś pracownika DUK.
 #861048  autor: jack77
 10 kwie 2016, 11:13
Witam
Czy za podpisanie umowy na plany lte dodatkowe przed aktywacją planu wspólnego jest naliczana dodatkowa opłata? Pytam bo już jadą do mnie umowy na dwa numery a plan główny będe miał aktywny dopiero 24.04. Gdzieś w necie wyczytałem, że Orange liczy sobie za wcześniejszą aktywację dodatkowych 40zł/szt. Tak więc mam dylemat czy odbierać te umowy, czy podpisać w salonie po 24 kwietnia.
 #861057  autor: zielony71
 10 kwie 2016, 12:06
Zdecydowanie poczekaj do 24. Nie tylko zapłacisz po 40 zł, ale też zapłacisz za każde połączenie z tych numerów. Nie mogą przecież korzystać za wspólnego pakietu usług, którego jeszcze nie ma!
Można też spróbować wcześniejszej aktywacji planu na numerze głównym. Nie pamiętam teraz jakim smsem. Powinno to być opisane w umowie.
 #861059  autor: Pazurycezura
 10 kwie 2016, 12:43
można prosic jakies podanie wzor podania o rozwiazanie umowy?umowa konczy sie 15 maja a przez telefon nic nie załatwiłem godnego uwagi wiec chce zaniesc rozwiazanie umowy do salonu Orange
 #861070  autor: koremi
 10 kwie 2016, 13:43
Witam,
Mam usługę stacjonarną, abo na telefon oraz internet mobilny. Umowa na komórkę kończy się 29.04 , wypowiedzenie złożone. Z racji że okres rozliczeniowy jest do 14 każdego miesiąca wyłączenie numeru nastąpi 13 maja. Na chwilę obecną brak rozsądnej propozycji z DUK. Pani twierdziła że wszystkie telefony oprócz LG G3 mają w opcji z ratami ? W salonie tak samo. Celuje w abonament 89,99zł- 30zł za usługę stacjonarną.
1. Czy ktoś dostał jakiś rabat w smart plan lte open? Chodzi o dodatkowy rabat na słuchawkę, lub na abonament? Wiem, że kody nie łączą się z tą promocją- regulamin.
Odnoszę wrażenie, że orange podzieliło się na 3 frakcje: salony, strona internetowa i DUK.
 #861075  autor: Leo
 10 kwie 2016, 14:24
Dlaczego nie przedłużysz z Huawei P8 w Szalonych dniach w abonamencie Open za 59,99 zł ? To chyba aktualnie najlepsza opcja. Koszt to abonament za 24 miesiące 1440 zł + 69 zł za telefon. Telefon do sprzedania na aukcji za ok. 1150 zł. Dokładając do 850 zł możesz kupić dowolny telefon do 2000 zł. W skrajnym wypadku dopłacasz 1600 zł i ma masz za 2750 zł iPhona 6s 64 GB w serwisie aukcyjnym.
 #861167  autor: Tasior
 11 kwie 2016, 09:02
19 mają kończy mi się umowa na internet mobilny. Podstawą to 89 PLN po rabatowy place ok 18 PLN. Jestem w stanie dostać jakąś sensowna ofertę oprócz tego co jest na stronie internetowej? Może być oferta na raty
 #861172  autor: tomeck
 11 kwie 2016, 10:04
Zastanawiam się czy przedłużyć umowę z Orange czy przenieść numer. Powiedzcie mi proszę czy:

- jeżeli zawrę umowę o przeniesienie numeru z innym operatorem a orange coś mi sensownego zaproponuje to będzie możliwość kontynuacji umowy z orange?
- czy po złożeniu wypowiedzenia w orange mogę przenieść numer czy najpierw trzeba będzie wypowiedzenie wycofać?

Po prostu nie do końca wiem jak się najlepiej do tego zabrać tak, aby nie zawierać/zrywać niepotrzebnie umów i blokować sobie wyboru lepszej oferty.
Z góry dzięki za pomoc.
 #861193  autor: dsk121
 11 kwie 2016, 11:38
Po zalogowaniu na stronie i wybraniu oferty dla siebie z tel mam rabat ok.20% na abonament, tylko że oferta tragiczna z platnymi mms ,stacjonarnymi i netem również płatnym.
dopiero abo za 90pln po rabacie jest full free.

Jest jakaś opcja na przedłużenie oferty przez DUK plus drugi nr przeniesienie z play.
 #861199  autor: Dziuksa
 11 kwie 2016, 12:08
dsk121 pisze:Po zalogowaniu na stronie i wybraniu oferty dla siebie z tel mam rabat ok.20% na abonament, tylko że oferta tragiczna z platnymi mms ,stacjonarnymi i netem również płatnym.
dopiero abo za 90pln po rabacie jest full free.

Jest jakaś opcja na przedłużenie oferty przez DUK plus drugi nr przeniesienie z play.
w abonamnetach bez rabatu za 89 zł jest wszystko free... jakie masz abonamenty do wyboru i skąd masz rabat? Ja też chcę ;)
 #861221  autor: Sk_uter
 11 kwie 2016, 13:11
zielony71 pisze:Z rabatem 30% to będzie dokładnie 17,69 zł. O tym dlaczego tyle możesz przeczytać na moim blogu, bo to dużo tłumaczenia. Dodatkowy pakiet za staż jest zależny od stażu, nie potrafię powiedzieć ile maksymalnie, to musiałbyś zapytać jakiegoś pracownika DUK.
Jesli do jutra nic sie nie zmieni to chyba wezme ta oferte, powiedz mi jeszcze czy umowa bez telefonu jest tez na 24, czy mozna wziac na 12 miesiecy?
 #861233  autor: _karolka_
 11 kwie 2016, 14:12
Mam pytanie. Zadzwoniłam do obsługi klienta prosiłam o przełączenie do Duk i pani nic mi nie zaproponowała ciekawego ceny dużo wyższe nic obecnie place. Ale wspomniała że jest jakiś dział co dzwonido osób które wysłały rezygnacje. Moja umowa kończy się 12 maja a nikt do tej pory nie zadzwonił z ofertą. Sama nie wiem co mam robić. Wysyłają tylko do punktu obsługi klienta bądź przez internet żeby przedłużyć
 #861238  autor: myslos
 11 kwie 2016, 14:34
Witam. W moim przypadku wypowiedziałem umowe już kilka miesięcy temu, która kończy mi się za dwa dni tj. 13.04 i wciąż czekam na jakiś telefon z DUK. Pierwsza propozycja w momencie rezygnacji z numeru z DUK mnie nie powaliła. Jak myślicie zadzwonią jeszcze? :) P.S. Dodam, że mam wyrażoną zgodę na to żeby Orange się ze mną kontaktowało.
 #861249  autor: zielony71
 11 kwie 2016, 15:23
W związku z nową polityką Orange radzę wszystkim myślącym o korzystnym przedłużeniu umowy, składać, zamiast wypowiedzenia, wniosek o przeniesienie numeru do innego operatora, do oferty na kartę. Skutek będzie taki sam, zadzwonią albo nie. Jak dadzą dobrą ofertę to wniosek o przeniesienie wycofacie (właściwie to się samo zrobi po podpisaniu aneksu), a jak nie to oferta dla przenoszących numer do Orange jest i tak o wiele lepsza.
 #861261  autor: _karolka_
 11 kwie 2016, 16:34
zielony71 pisze:W związku z nową polityką Orange radzę wszystkim myślącym o korzystnym przedłużeniu umowy, składać, zamiast wypowiedzenia, wniosek o przeniesienie numeru do innego operatora, do oferty na kartę. Skutek będzie taki sam, zadzwonią albo nie. Jak dadzą dobrą ofertę to wniosek o przeniesienie wycofacie (właściwie to się samo zrobi po podpisaniu aneksu), a jak nie to oferta dla przenoszących numer do Orange jest i tak o wiele lepsza.
Czy w takim razie jak umowa kończy mi się 12 mają to czy mogę ją zmienić na przeniesienie bez wydłużenia umowy ?
I pytanie czy oferta dla przedluzajacych na stronie Orange z usługami stacjonarnym np abonament 89 schodzi do 59 czy to jest ostateczna cena czy jeszcze będzie mi się liczyć zniżka z Orange open? I czy jakbym miała jakiś kod rabatowy do to można dodać to tego i będzie jeszcze taniej niż ta kwota 59?
  • Strona 409 z 675
  • 1
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 675
  • 1
  • 407
  • 408
  • 409