potwierdzam, po złożeniu wypowiedzenia dział rezygnacyjny oferuje 50% rabatu na abonament na cały okres trwania umowy, tyczy się wszystkich ofert w taryfach OMG.aniamars pisze:Faktycznie nie napisałam, przy abonamencie 59,90 zł taryfa OMG - 50%, czyli 30zł
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
aniamars, dzięki za informację. Czyli teraz oferta utrzymaniowa Plus jest jest bardzo dobra.
Nawet oferty tylko SIM Play wypadają przy tym dość słabo. Ciekawe, czy to jest jedna oferta, czy są może też inne z mniejszą ilością minut i ile minut jest wymiennych na SMS?oferta ZOSTAŃMY RAZEM:
- umowa 12 m-cy
- bez tel.
- 1000 minut bezpłatnych do wszystkich
- bezpłatne rozmowy w Plusie
- 50% rabat na abonament na cały okres umowy
dodam do tego pytanie - są jakieś dodatkowe pakiety sms do wszystkich sieci ? to jest standard, że każdemu klientowi w tylko sim dają te 50% rabatu ?Ruben pisze:aniamars, dzięki za informację. Czyli teraz oferta utrzymaniowa Plus jest jest bardzo dobra.Nawet oferty tylko SIM Play wypadają przy tym dość słabo. Ciekawe, czy to jest jedna oferta, czy są może też inne z mniejszą ilością minut i ile minut jest wymiennych na SMS?oferta ZOSTAŃMY RAZEM:
- umowa 12 m-cy
- bez tel.
na jaki rabat albo bonus mogą liczyć klienci, którzy chcą ofertę z telefonem na 24 miesiące ?
ciekawy pisze:Są jeszcze taryfy OMG 39,9 z 550 min, 29,9 z 340 min i OMG 19,9 z 180 min- do każdego rabat 50 % na cały okres umowy.Ruben pisze:aniamars, dzięki za informację. Czyli teraz oferta utrzymaniowa Plus jest jest bardzo dobra.Nawet oferty tylko SIM Play wypadają przy tym dość słabo. Ciekawe, czy to jest jedna oferta, czy są może też inne z mniejszą ilością minut i ile minut jest wymiennych na SMS?oferta ZOSTAŃMY RAZEM:
- umowa 12 m-cy
- bez tel.
dodam do tego pytanie - są jakieś dodatkowe pakiety sms do wszystkich sieci ? to jest standard, że każdemu klientowi w tylko sim dają te 50% rabatu ?
na jaki rabat albo bonus mogą liczyć klienci, którzy chcą ofertę z telefonem na 24 miesiące ?
Plus zmienia regulamin, można wypowiedzieć umowę przed końcem.
witam, umowa konczy sie 14maja, dotychczasowy abonament 39, najleppiej jak by przy nim pozostać ale chce telefon wiec decyduje sie na 24 miesieczna umowe i powiedzmy LG L7 gdzie cena jest 119zł przy abo 49.90 zl, ale po zadzwonieniu w salonie przez konsultanta na infolinie nazwe to "dla nie zadowolonych klientów" cena telefonu spadła automatycznie do 19zł czyli zminejszyła sie o 100zł... czy mozna o zniżkę na abonament sie potargować ?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam!
Konczy mi sie umowa w tym miesiacu. Wyslalem juz rezygnacje czekam teraz az zadzownia z propozycja przedluzenia umowy. Interesuje mnie abonament kolo 100zl, umowa na 24 lub 36 miesiecy, firma. Moje pytanie: czy jest szansa ze zaproponuja mi samsunga s4 w jakiejs ogarnietej cenie? czy przy takim abonamencie mam szanse w ogole negocjacji o S4? moj staz z plusem to 13 lat.
dziekuje z gory za odp.
Pozdrawiam!
Konczy mi sie umowa w tym miesiacu. Wyslalem juz rezygnacje czekam teraz az zadzownia z propozycja przedluzenia umowy. Interesuje mnie abonament kolo 100zl, umowa na 24 lub 36 miesiecy, firma. Moje pytanie: czy jest szansa ze zaproponuja mi samsunga s4 w jakiejs ogarnietej cenie? czy przy takim abonamencie mam szanse w ogole negocjacji o S4? moj staz z plusem to 13 lat.
dziekuje z gory za odp.
Pozdrawiam!
Mam podobną sytuację, 3 numery w plus od dawna. Dzisiaj dzwonił do mnie konsultant z działu utrzymania. W przypadku abonamentów "Bez limitu" nie ma możliwości negocjowania cen telefonów , także raczej przeniosę do innej sieci. Dziwi mnie podejście, ale to już inna bajka.mlodociany pisze:Witam!
dziekuje z gory za odp.
Pozdrawiam!
w t-mobile zaproponowali mi abonament 99 na 36miesiecy i s4 za 399zl brutto. Jesli PLUS nie zejdzie do takiej samej ceny za tel przy podobnych warunkach abonamentu to przenosze numer. Dam znac co udalo sie ugrac.
Witam, korzysta tutaj ktoś z usług doradcy g300? Mamy w Plusie 7 numerów na firmę, niestety w salonach przy przedłużaniu umów oferta jest identyczna jak dla nowych klientów...
co można ugrać korzystając z pomocy doradcy biznesowego? Jakie zniżki na telefony, jakie na abonament?
co można ugrać korzystając z pomocy doradcy biznesowego? Jakie zniżki na telefony, jakie na abonament?
Daj znać. Dzisiaj dostałem info że na początku czerwca mają być zmiany. Ciekawe czy zmieni się na lepsze czy na gorsze ?mlodociany pisze:w t-mobile zaproponowali mi abonament 99 na 36miesiecy i s4 za 399zl brutto. Jesli PLUS nie zejdzie do takiej samej ceny za tel przy podobnych warunkach abonamentu to przenosze numer. Dam znac co udalo sie ugrac.
Zmiany w Plusie?wariatos pisze:Daj znać. Dzisiaj dostałem info że na początku czerwca mają być zmiany. Ciekawe czy zmieni się na lepsze czy na gorsze ?mlodociany pisze:w t-mobile zaproponowali mi abonament 99 na 36miesiecy i s4 za 399zl brutto. Jesli PLUS nie zejdzie do takiej samej ceny za tel przy podobnych warunkach abonamentu to przenosze numer. Dam znac co udalo sie ugrac.
Zadzownili do mnie z plusa i laskawie zaproponowali mi abonament jak w tmobile czyli 99brutto, podobne warunki minuty/sms/net i samsung s4 za jedyne 1399zl
powiedzialem ze w tmobile daja mi go za 399 w ofgercie dla nowych klientow i czy tak traktuja klienta z 13letni stazem dostalem odpowiedz ze nic wiecej zrobic nie mozna wiec powiedzialem ze nie bede sie licytowal i pdziekowalem za wpsolprace.

Tak, w połowie czerwca będzie nowa oferta, niestety minutowo gorsza, ciekawe jak z cenami słuchawek będzieKamel pisze:Zmiany w Plusie?wariatos pisze:Daj znać. Dzisiaj dostałem info że na początku czerwca mają być zmiany. Ciekawe czy zmieni się na lepsze czy na gorsze ?mlodociany pisze:w t-mobile zaproponowali mi abonament 99 na 36miesiecy i s4 za 399zl brutto. Jesli PLUS nie zejdzie do takiej samej ceny za tel przy podobnych warunkach abonamentu to przenosze numer. Dam znac co udalo sie ugrac.
[ Dodano: 2013-05-22, 21:29 ]
zadzwoń na DOK i zdejmij sobie doradce, potem dzwoń na 2699, oferty w taryfach bez limitu są takie same, natomiast w każdych innych telefony z najwyższych półek tańsze o kilkaset złotych.Mario_90 pisze:Witam, korzysta tutaj ktoś z usług doradcy g300? Mamy w Plusie 7 numerów na firmę, niestety w salonach przy przedłużaniu umów oferta jest identyczna jak dla nowych klientów...
Aktualnie kończy mi się umowa w Plusie i zastanawiam się co dalej robić w tym temacie.
Czy przenieść numer do innej sieci, czy może zostać dalej u nich i jeśli tak to czy zmieniać taryfę.
Aktualnie mam myślę dość dobrą ofertę i płacę niecałe 70 zł w tym się w niczym nie ograniczam i mam stacjonarki, komórki i net 2.5 GB w cenie bez limitu.
Konsultant mi przedstawił zmianę taryfy na 2 lata, smartfon w sklepie internetowym za 99,90 zł wraz z LG L9 za 99 zł plus do tego 10 zł opcja nielimitowanych rozmów do każdej sieci, a 1000 minut może być na stacjonarki lub SMS.
Czy warto brać tą ofertę i sprzedać telefon i będzie na opłaty abonamentowe, bo zastanawiam się nad zmianą telefonu i w grę wchodzą właśnie LG L9 lub kupić w wolnej sprzedaży Pentagram Monster i do monstera skołować 2 kartę sim do neta czy pozostać przy L9.
Tylko pytanie czy czasem do końca roku nie polecą jeszcze stawki niżej? po obniżce do 4 gr rozliczeń między operatorami, a oferty kart pre paid właśnie szaleją i można mięć tanio nielimitowane za ok 40 zł już do każdej sieci, SMS mało pisze ok 200 na miesiąc, na stacjonarne też aż tak dużo się nie dzwonie, więcej na komórki dzwonię.
Czy przenieść numer do innej sieci, czy może zostać dalej u nich i jeśli tak to czy zmieniać taryfę.
Aktualnie mam myślę dość dobrą ofertę i płacę niecałe 70 zł w tym się w niczym nie ograniczam i mam stacjonarki, komórki i net 2.5 GB w cenie bez limitu.
Konsultant mi przedstawił zmianę taryfy na 2 lata, smartfon w sklepie internetowym za 99,90 zł wraz z LG L9 za 99 zł plus do tego 10 zł opcja nielimitowanych rozmów do każdej sieci, a 1000 minut może być na stacjonarki lub SMS.
Czy warto brać tą ofertę i sprzedać telefon i będzie na opłaty abonamentowe, bo zastanawiam się nad zmianą telefonu i w grę wchodzą właśnie LG L9 lub kupić w wolnej sprzedaży Pentagram Monster i do monstera skołować 2 kartę sim do neta czy pozostać przy L9.
Tylko pytanie czy czasem do końca roku nie polecą jeszcze stawki niżej? po obniżce do 4 gr rozliczeń między operatorami, a oferty kart pre paid właśnie szaleją i można mięć tanio nielimitowane za ok 40 zł już do każdej sieci, SMS mało pisze ok 200 na miesiąc, na stacjonarne też aż tak dużo się nie dzwonie, więcej na komórki dzwonię.
http://www.speedtest.net/result/5506414441.png
Plus LTE na 1800, nadajnik ok 10 KM ode mnie na Huawei B593s-22.
Plus LTE na 1800, nadajnik ok 10 KM ode mnie na Huawei B593s-22.
Jak złożysz wypowiedzenie/wniosek o przeniesienie numeru, to podobno dają nawet 50% rabatu na abonament - opłaca się.
A generalnie jakikolwiek abo byś nie dostał w tym momencie (przed obniżką), to i tak w Play będzie korzystniej, tylko telefon musisz sam na allegro kupić.
A generalnie jakikolwiek abo byś nie dostał w tym momencie (przed obniżką), to i tak w Play będzie korzystniej, tylko telefon musisz sam na allegro kupić.