Krzysiullek pisze:
Taryfa : FORMUŁA 4.0 Unlimited
Promocja : Replay formuła 4.0 unlimited 250 MB (SIM) II+
Cena 19,50 a nie jakieś 19,99 .
Ja złożyłem wypowiedzenie (nie pierwszy raz), i jak zwykle dostałem po dwóch dniach ofertę utrzymaniową na play24 gdzie proponowali mi jakiś badziewny internet z modemem LTE. Oczywiście zadzwoniłem na *500 mówiąc że nie potrzebuję oferty na internet tylko na rozmowy i sms, facet zaproponował mi jakaś ofertę (tylko SIM) na 24 miesiące za 49 zł w tym bez limitu rozmowy kom i stacjo, sms/mms, 4giga netu, 6 miesięcy za darmo abonament i 6 miesiecy LTE nielimitowane - jednym słowem nieporozumienie. Minęło parę dni i zadzwoniła do mnie babeczka że proponuje mi coś podobnego jak wyżej ale już cena inna tzn na 24 miesiące 39,99 lub na 12 miesięcy za 44.99 ale tu chyba nie było darmowego abonamentu. Nie zgodziłem się i nie tracąc czasu spytałem czy mają dla mnie na moim koncie ofertę:
Replay formuła 4.0 unlimited 250 MB (SIM) II+ za 19.50. Właściwie bez specjalnego zastanowienia powiedziała, że mają więc ostatecznie zgodziłem się na abonament 15 miesięcy, no limit komórki i stacjonarne, no limit sms/mm, i 250MB, netu za 19,50 brutto. Dodatkowo pytałem czy mogę jakiś pakiet netu włączyć, powiedziała że nie ma problemu 2Giga za 10 zł lub za 20zł nielimitowany internet LTE i HSDPA+ (tu skrót mogłem przekręcić)
Mówiła też, że promocja nazywa się Replay formuła 4.0 unlimited 250 MB (SIM) II bez PLUSA na końcu) ale później na maila dostałem potwierdzenie z plusem na końcu.
Póki co usługę mam włączoną, i czekam na umowę papierową. Mam 14 dni od uruchomienia nowej taryfy na odstąpienie jeśli okaże się, że nie jest tak różowo i np nie będę mógł dokupić więcej netu.
Wszystko co opisywałem było oferowane w przeciągu ostatnich 8 dni a ostatecznie umowę przedłużyłem wczoraj. Dziś zacząłby mi się miesięczny okres wypowiedzenia.