perdos1 pisze:Nie ma różnicy jeśli ktoś używa tego tylko do LTE.
perdos1 pisze:bo za doładowanie 50 dostajesz 2GB a nie 500MB.

perdos1 pisze:Nie ma różnicy jeśli ktoś używa tego tylko do LTE.
perdos1 pisze:bo za doładowanie 50 dostajesz 2GB a nie 500MB.
Zabrałem się za to wczoraj i trochę dzisiaj.bolek2004 pisze:Może niech w pierwszym poście ktoś zawrze najważniejsze informacje, albo trzeba by jakiś faq zrobić odnośnie migracji play-fakt-rbm i taryf rbm. Bo 2 wątki są zawalone powtarzającymi się pytaniami i odpowiedziami.
Zrobiłeś to za pomocą karty SIM z Play, czyli kupiłeś starter z PLAY, przeszedłeś do Fakt Mobile i doładowałeś wtedy konto za 5zł, a następnie przeszedłeś do RBM7 i przy każdym przenoszeniu, to dzwoniłeś na numer telefonu z Fakt Mobileperdos1 pisze:No do modemow lepsza 7 wiadomo, chociaż dla mnie to nadal jest pomijalna różnicaAle w tym momencie mam rok za 3 zł w rbm7, to jest nie do pobicia.
Wtedy po koniec RWK uzyskanego w Fakcie, będzie trzeba ponownie cofnąć się do Faktu i tam za 5 zł doładować konto i następnie przejść do RBM7reboot pisze:@Cage, kiedyś się skończy RWK uzyskany w Fakcie i wtedy RBM7 ma przewagę nad resztą, bo po doładowaniu jest 150 dni, a nie 100. Rozumiesz teraz?
pokaż screen z play24perdos1 pisze:No chodziło mi o to że różnica jest pomijalna, ale do telefonu lepiej mieć 50zl/2GB. BTW ja nic przedłużać nie muszę, jakimś cudem pakiet 25MB sam się przedłużył o roknam rwk + pakiet ważny rok, czyli rok LTE za free.
Żeby mieć darmowy internet LTE z RBM, to już nie potrzebujesz mieć na karcie SIM pozostawione 30 zł na kocie głównymperdos1 pisze:No chodziło mi o to że różnica jest pomijalna, ale do telefonu lepiej mieć 50zl/2GB. BTW ja nic przedłużać nie muszę, jakimś cudem pakiet 25MB sam się przedłużył o roknam rwk + pakiet ważny rok, czyli rok LTE za free.
Musisz. Nikt nie pisze ze jest inaczej. Dodatkowo musisz mieć jakiś pakiet danych i byc w zasiegu LTE. Jeśli ważność środków lub pakietu minie w trakcie trwania darmowego LTE to jest on wstrzymywany do 32Kbps.Cage pisze:Żeby mieć darmowy internet LTE z RBM, to już nie potrzebujesz mieć na karcie SIM pozostawione 30 zł na kocie głównym
Kiedy doładowywałeś konto? Bo teraz zalogowałem się na swoje i u mnie jest to samo, promocyjne MB ważne do 25.09.2016, mimo że konto doładowałem 11.09.2016. Wygląda mi to na jakiś błąd systemu...perdos1 pisze:Niedowiarki![]()