Witam.
Ponieważ jestem zmuszony przedłużyć umowę z Netią (za miesiąc mi się skończy i będę płacił 10 zł więcej jak nie podpiszę nowej

) - to mam pytanie - czy ktoś ma zestaw jak ja/podobny i jest możliwość wynegocjować aktualnie na przedłużenie coś lepiej/jakiś rabat na pierwszy miesiąc/miesiące nowej umowy itp.
Mam:
Internet max 20
Telefon do wszystkich 100
Telewizja w ofercie na start 15 zł + pakiet Sport i emocje 20 zł
Giganagrywarka bez limitu 14,99 zł
Płacę teraz razem 94,89 zł
Technologia LLU (na sieci Orange)
Mam umowę w ofercie: GigaOferta 3 STV dla Abonentów (R) (P4)
Ogólnie mi to odpowiada, owszem net jest wolny, ale telewizja, a zwłaszcza giganagrywarka mnie tutaj trzyma, mam taką sytuację domową, że jakby teraz giganagrywarki nie miał, to prawie nic w TV bym nie obejrzał w całości ... no i się też już przyzwyczaiłem, że można się na programy spóźnić, bo i tak się cofnie, a przez to zaoszczędzi czas na reklamy
A oferta w lokalnej kablówce wyjdzie mi dużo drożej, do tego opcja nagrywarki ma w porównaniu do tej giganagrywarki Netii więcej wad (zaletą jest chyba tylko to, że dopóki masz umowę/dekoder z nagrywarką, nagrania masz zachowane)
Pozdrawiam, czekam na wiadomość, czy ktoś ostatnio coś takiego przedłużał
Aha - do mnie dzwonili ponad 2 miesiące temu - podczas pierwszej rozmowy odpuściłem sobie (wiadomo lepiej od razu się nie decydować, bo zazwyczaj dają najgorsze warunki), później chyba 2 czy 3 razy dzwonili, ale albo nie mogłem odebrać tel, albo raz nie słyszałem, a jak raz odebrałem to mnie wkurzyło czekanie na melodyjce ... więc sobie odpuścili dzwonienie chyba i będę musiał sam się skontaktować ...