jakubbanan pisze:Wypowiedzenie wysłane na e-mail, kilka telefonów od konsultantów, lecz ciężko im było sprostać moim wymaganiom. Wczoraj konkretny telefon i negocjacje trwały prawie godzinę

Ucho odpadało po zakończonej rozmowie, ale jestem usatysfakcjonowany.
Abo Smart Plan LTE Główny po zniżkach 30% kwota wyszła 66 brutto i w ramach tego mam no limit na wszystko łącznie ze stacjonarnymi, 15GB internetu i pakiety w unii, lecz tutaj nie pamiętam dokładnie co wchodzi w skład tego abonamentu jeśli chodzi o unię, ponieważ ta kwestia mnie nie interesowała kompletnie.
Mogę iść do salonu, wyrobić dwie dodatkowe karty i korzystać w laptopie/tablecie z tego pakietu internetowego bez dodatkowych kosztów, czyli jak dla mnie super sprawa.
Telefon wybrałem Xperia Z5 Compact za 659zł, zrabatowany -300zł. Myślałem jeszcze nad negocjacją tej stówy aby było -400zł, lecz po prawie godzinnych bojach, nie miałem już siły

jako, iż jest to świeżutki model przystałem na tą propozycję.
Jeszcze do wyboru był HTC One M8s w cenie 299zł. Była mowa także o Huawei P8 w podobnej cenie do HTC, lecz brak na magazynie. Mogłem zaczekać do poniedziałku, ale nie miałem 100% pewności, że się pojawi, a była także opcja, że już wtedy nie będzie Z5 compact, oraz M8s.
Braki mają konkretne, S5 neo także nie ma, bo też ten telefonik mnie interesował.
Trafiłem na przemiłą konsultantkę, naprawdę życzę każdemu aby trafił na tą Panią, bo rozmawiało się wyśmienicie plus konkretnie w każdym aspekcie