Użytkownik
Dorotea
dziś bezproblemowo szybko poszło. Kilka numerów zostało przedłużonych.Dorotea pisze:Mnie nie chciało się uruchamiać tableta, gdzie mam apkę i mam za swoje, kilka złotych poszło w las
No niezle Gruszka jak zwykle sciemnia ze nic sie nie zmieni po czym bez jego wiedzy (?) opcja znika na stale. Niezle kradnajarekt pisze:@forum_tg, fakty:
- 3.10.2018r pojawia się wątek na forum Play, z pytaniem czy to prawda, że StrDoł została zlikwidowana;
- pracownicy Play odpowiadają, że nic nie zostało wyłączone i nie ma takich planów (StrDoł wciąż działa);
No ale teraz nie dziala "Internal Server ErrorDorotea pisze:Przez m24.play.pl, ale na komputerze i tylko 5 zł.
Po 3 ostanich stronach juz nic nie rozumie. Dziala bonus 15% za doladownia juz od 5 zl? Tylko trzeba zrobic to z aplikcacji Play tak?mskrot pisze:Również potwierdzamDziała "po staremu" przez apkę i oby jak najdłużej
Tak z aplikacji w telefonie. Działało jeszcze 12 października, bo sam doładowywałem. Czy działa dzisiaj i jak długo będzie, tego nie wiem...zakopane pisze:Po 3 ostanich stronach juz nic nie rozumie. Dziala bonus 15% za doladownia juz od 5 zl? Tylko trzeba zrobic to z aplikcacji Play tak?
I co udało się przedłużyć?jarekt pisze:Mam też trochę numerów na dzisiaj (8 lis) do przedłużenia kolejny raz pakietem 10za5 - zobaczymy czy też pakiet się nie wyłączy.
Czy ten Bonus na Start można odpalić sobie na starym zachomikowanym starterze z jakichś darmówek, po jego rejestracji i aktywacji?jarekt pisze:Nie wiem czy ktoś gdzieś już pisał (na szybko sprawdziłem i wychodzi, że nie), ale wystartowała z początkiem października nowa edycja (poprzednia skończyła się 30.09) promocji Bonus na Start (BnS): 100zł za aktywację karty w Play/RBM.
Te same warunki co ostatnio (nic się nie zmieniło).
Promo trwa od 01.10.2018r. do 31.12.2018r.
Kod aktywujący BnS ten sam: *111*948*1#.
Regulamin: https://www.play.pl/resources/pdf/2018/ ... 102018.pdf
dziś 10za5 poszło bez problemubolek2004 pisze:I co udało się przedłużyć?jarekt pisze:Mam też trochę numerów na dzisiaj (8 lis) do przedłużenia kolejny raz pakietem 10za5 - zobaczymy czy też pakiet się nie wyłączy.
15.11 mam do przedłużenia minuty pakietem 30 minut za 6zł więc sprawdzę w praktyce czy będzie po staremu czy po nowemu.