wojciech pisze:Hm, zgłoszenie via play24 nie wchodzi w rachubę?
Jasne, mozesz utworzyć zgłoszenie przez Play24 nie ma żadnego kłopotu

.
dreapheus pisze:Proszę o sprawdzenie zgłoszenia z 21.06.2011 numer: 32133047
Witam, sprawdziłem twoje zgłoszenie, faktycznie jest nadal rozpatrywane. Postaram sie jakoś to przyśpieszyć, choć nie obiecuję.
rogmaniek pisze:play4you2, będzie to pewnie pytanie retoryczne, bo spodziewam się odpowiedzi
Witam. Generalnie w tym temacie wypowiedział się już Jacek Niewęgłowski (nawet na Telepolis masz filmik z jego wywiadem). Ja w tym temacie nie mam więc nic więcej do powiedzenia. Jeżeli masz jakieś dodatkowe pytania, napisz proszę mail do naszego rzecznika.
playonline pisze:Play4You - czy bylby to dla was problem gdybym zlozyl zgloszenie przez Play24 o przeslanie w formie papierowej tresci zgloszenia i odpowiedzi do niego?
Z tego co ja rozumiem chodzi CI o to, żeby odpowiedzi na twoje zgłoszenia były wysyłane listownie a nie na Play24, czy tak? Jeżeli o to chodzi to nie ma problemu, zrób tylko odpowiedni komentarz w zgłoszeniu, że chcesz otrzymać odpowiedź na zgłoszenie listem na adres korespondencyjny i będzie ok.
ztomasz pisze:Ze znikniecia srodkow nie jestem zadowolony ale z predkosci w nocy na poziomie rownym 4Mb jak najbardziej
ztomasz pisze:Napisalem do nic zobaczymy jaka bedzie odpowiedz.
Ciekawy przypadek, jak zrobiłeś to zgłoszenie to poczekajmy na rozpatrzenie sprawy. Sadzę, ze sprawa zostanie wyjaśniona.
tomektg pisze:Jeżeli na prawdę w widocznym miejscu nie ma (chyba ze ja nie widzę go) może warto gdzieś go umieścić? dla nowych osób może być przydatne.
Dzięki za uwagę, przekażę tą informacje do odpowiednich osób.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.